مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز گفت: در نمایشگاه الکامپ 12 استارتاپ از خانه استارتاپ البرز و چندین استارتاپ دیگر به طور مستقل در این نمایشگاه حضور دارند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز، غلامرضا حمیدی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز با اشاره به تشکیل کمیته IT گفت: هدف از این کمیته حضور همه ذینفعان حوزه IT و مشارکت در راستای هم افزایی متخصصین و شرکت های تابعه استان و جلوگیری از موازی کاری است.
وی در این جلسه با اشاره به بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک بیان کرد: الکامپ ۲۴ فرصتی برای نمایش دادن دستاوردها و توانمندی های یکساله صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور است.
حمیدی ادامه داد: در این نمایشگاه 12 استارتاپ از خانه استارتاپ البرز و چندین استارتاپ دیگر به طور مستقل در این نمایشگاه حضور دارند.
گفتنی است این نمایشگاه از 6 الی 9 مرداد آماده بازدید علاقه مندان و متخصصین حوزه فناوری اطلاعات است.