مدیرکل ICT استان ایلام در بازدید از پروژه فیبرنوری مرزهای جدید استان گفت: با همکاری و مساعدت وزارت ارتباطات مرز چیلات تا اربعین امسال به فیبرنوری متصل می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام، عباس بیرامی مدیرکل ICT استان از پروژه فیبرنوری مرزهای جدید چیلات و چنگوله در شهرستانهای دهلران و مهران بازدید و از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه قرار گرفت.
در این بازدید ناظر پروژه توضیحاتی در خصوص نحوه اجرا، مدت زمان انجام کار و موانع و چالشهای موجود بیان کرد .در ادامه این بازدید مدیرکل ICT استان با فرمانداران شهرسَتانهای مهران و دهلران دیدار و گفت و گو کرد.
وی در این دیدارها با تاکید بر اینکه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه تکمیل زیرساختهای مرزهای جدید استان زودتر از سایر دستگاههای خدمات رسان پیشقدم شده است اظهار کرد: از فرمانداران شهرستانهای مهران و دهلران در خواست دارم َدر جهت تسریع در روند اجرای پروژه موانع و مشکلات موجود را برطرف کنند.
مدیرکل ICT استان گفت: برخی از این مشکلات آلوده بودن منطقه به مین های بجا مانده از دوران دفاع مقدس، معارضین موجود و نبود جاده مناسب مرتبط است.
فرمانداران شهرستانهای مهران و دهلران ضمن تشکر از حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، در زمینه رفع مشکلات و چالشهای موجود قول مساعدت و پیگیری لازم را دادند.