پرش به محتوای اصلی

رییس پژوهشگاه فضایی ایران:

شناسایی نیازهای کشور خواسته پژوهشگران جوان است

شناسایی نیازهای کشور خواسته پژوهشگران جوان است
رییس پژوهشگاه فضایی ایران با تاکید بر اینکه یکی از وظایف مدیران ایجاد فضای مناسب برای شنیده شدن نظرات کارشناسی متخصصان و بهره‌گیری مناسب از این نظرات است بیان کرد: شناسایی نیازهای کشور و تعریف پروژه‌ها با رعایت صلاح مملکت و اجرای صحیح آنها درخواست پژوهشگران جوان است.
 به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسین صمیمی رییس پژوهشگاه فضایی ایران در نخستین جلسه کمیته رفاهی با اشاره به اینکه اصلی‌ترین دارایی هر مجموعه، منابع انسانی آن است، گفت: عرصه هوافضا یک حوزه دانش‌بنیان است که هرگونه پیشرفتی در این حوزه، باعث پیشرفت سایر حوزه‌های علم و دانش در کشور می شود و این مهم با همت جوانان متخصص و خبره کشور صورت می گیرد. 

وی با تاکید بر رویکرد شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی صادقانه، افزود: یکی از وظایف مدیران ایجاد فضای مناسب برای شنیده شدن نظرات کارشناسی متخصصان و بهره‌گیری مناسب از این نظرات در پیشبرد اهداف سازمانی است و در این راستا، تاکنون، کانال‌های مناسبی برای ارتباط همکاران با رییس پژوهشگاه ایجاد شده و همه مدیران پژوهشگاه باید این امکان را فراهم کنند.

رییس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به اینکه دغدغه افراد نخبه و متخصص صرفا مسایل معیشتی نیست، بیان کرد: شناسایی نیازهای کشور و تعریف پروژه‌ها با رعایت صلاح مملکت و اجرای صحیح آنها، به نحوی که نتایج آن کاربردی و گره‌گشای مسایل کشور باشد، بخشی از خواسته‌های پژوهشگران جوان و متخصص پژوهشگاه است.

بر اساس این گزارش در این جلسه گزارشاتی درباره مسایل رفاهی همکاران از سوی معاونت اجرایی پژوهشگاه ارایه و تصمیماتی در خصوص مکانیسم‌های اجرایی آنها بیان شد که به مسوولان پژوهشکده‌ها ابلاغ و اطلاع‌رسانی می شود.

۲۵ تیر ۱۳۹۷ ۱۵:۳۷
تعداد بازدید: ۹۸۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید