پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان:

صادرات نرم‌افزار یکی از محورهای افزایش درآمدهای ارزی کشور است

صادرات نرم‌افزار یکی از محورهای افزایش درآمدهای ارزی کشور است
الهامی مدیر مل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با تاکید بر اینکه صنعت فاوا صنعتی فرابخشی است و بر حوزه های متعدد از جمله آموزش، سلامت، اقتصاد، صنعت، امور اجتماعی و فرهنگی تأثیرگذار است گفت: صادرات نرم‌افزار یکی از محورهای افزایش تعامل با کشورهای جهان و افزایش درآمدهای ارزی کشور است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان ، مسعود الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در جلسه هم اندیشی در خصوص پیش نویس دستورالعمل اجرایی حمایت از رساندن سهم صادرات صنعت فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی به یک دهم درصد با اشاره به لزوم تقویت همکاری و تعامل دولت و بخش خصوصی برای برطرف کردن موانع صادرات و سرمایه‌گذاری به تشریح پیش نویس دستورالعمل اجرایی حمایت از توسعه صادرات نرم افزار کشور که با همکاری وزارتخانه ها و سازمان های متعدد تهیه شده است پرداخت.
وی با تاکید بر اینکه صنعت فاوا صنعتی فرابخشی و بر حوزه های متعدد از جمله آموزش، سلامت، اقتصاد، صنعت، امور اجتماعی و فرهنگی تأثیرگذار است، افزود: هدف کلی آیین نامه، حمایت از رساندن سهم صادرات صنعت فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی به یک دهم درصد تا پایان برنامه ششم توسعه و حمایت از ارتقا رتبه کشور در منطقه است.
الهامی صادرات نرم‌افزار را به عنوان یک محصول مدرن یکی از محورهای افزایش تعامل با کشورهای جهان و افزایش درآمدهای ارزی توصیف کرد .

عباس جبالبارزی رییس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان نیز با اشاره به جایگاه مطلوب استان کرمان در صادرات محصولات و خدمات متعدد به کشور عراق و بازار بسیار مناسب این کشور خواستار مشارکت و همکاری شرکت های فناوری اطلاعات استان در زمینه صادارت نرم افزار به کشورهای عراق و افغانستان شد.

این جلسه، با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات، رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان، رییس کمیسیون صنعت و معدن و رییس و اعضای کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد.

۲۳ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۷
تعداد بازدید: ۷۶۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید