پرش به محتوای اصلی

ظرفیت اینترنت روستایی در استان گیلان افزایش می یابد

ظرفیت اینترنت روستایی در استان گیلان افزایش می یابد
مدیرکل ICT استان گیلان ​با اشاره به برنامه ریزی در حوزه ارتباطات گفت: ظرفیت اینترنت در روستاها باید افزایش یابد و استان گیلان در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی دارای رتبه ۸ تا ۱۰ کشور است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، فرزاد توکلی مدیرکل ICT استان گیلان در جلسه بررسی وضعیت، مشکلات و زیرساخت‌های ارتباطی شهرستان ماسال با اشاره به اینکه تغییر برنامه‌ریزی‌ حوزه ارتباطات روستایی گفت: ظرفیت‌ اینترنت در روستاها باید افزایش یابد و استفاده از این سرویس‌ها در روستاها می‌تواند موجب رضایتمندی مردم شود. 

وی خاطرنشان کرد: استان گیلان در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی دارای رتبه ۸ تا ۱۰ کشور است و برای بسترسازی و ارتقای جایگاه زیرساخت‌ها همه دستگاه‌های خدماتی و اجرایی باید با هم تعامل داشته باشند و تعامل بخشداران و شهرداران با نمایندگان اپراتورهای ارتباطی مهم است.

مدیرکل ICT استان گیلان از ارایه خدمات اینترنت پرسرعت روستایی در استان خبر داد و گفت: هدف از ارایه و اجرای این طرح تحقق دولت الکترونیک، ثبت سند روستایی و پرداخت قبوض در روستاها در مسیر آسان است.

وی سامانه 195 را پلی ارتباطی بین مردم و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برشمرد و اظهار کرد: وزارت ارتباطات در راستای افزایش رضایت مردم از طریق سامانه مذکور درخواست، شکایت، انتقاد و پیشنهاد در خصوص خدمات ارایه شده را ثبت کرده و پس از بررسی موضوع از سوی کارشناسان نتیجه اعلام خواهد شد.

در ادامه این جلسه محمدجواد عامر فرماندار ماسال، با تاکید بر اینکه با برای ارتقای خدمات و سرویس های مورد نیاز مردم باید تعامل بیشتری بین ادارات وجود داشته باشد گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک و گردشگر پذیر بودن ماسال باید ضریب نفوذ اینترنت در این شهرستان ارتقا یابد.

محمدجواد عامر، با اشاره به استفاده از فناوری به روز و توجه بیشتر به این شهرستان افزود:  باید در راستای رفع کمبودها و ضعف‌های زیرساختی این شهرستان و توسعه آن گام برداریم.

وی با بیان اینکه اولویت‌های زیرساختی کمتر مورد توجه قرار گرفته است گفت: باید با توجه به سرعت رشد فناوری اطلاعات در جامعه و برنامه‌ریزی مناسبی برای ارتقا جایگاه این شهرستان برداریم.

فرماندار ماسال یکی از دغدغه‌های مسافران را در عدم آشنایی با مکان‌های تفریحی و همچنین ظرفیت‌های گردشگری ماسال دانست و افزود: با تهیه بانک اطلاعاتی از همه ظرفیت‌های این شهرستان در بخش‌های مختلف و قرار دادن این خدمات بر بستر فناوری اطلاعات و تلفن های همراه می توان شرایط مناسبی را برای گردشگران فراهم کرد.

محمدجواد عامر در پایان این جلسه از نگاه علمی مدیرکل ICT استان تشکر کرد و افزود: از فکر و ایده‌های نو و جدید استقبال می‌کنیم و هر چقدر نیاز باشد تلاش می‌کنیم تا بستر و زیرساخت‌های ارتباطات جمعی را فراهم کنیم در رشد و توسعه شهرستان گام موثری برداشته‌ایم.

محمود شِکری نماینده مردم تالش در مجلس در این نشست خواستار ارتقای خدمات و سرویس‌های مورد نیاز مردم به خصوص اینترنت و همچنین ارتقای ضریب نفوذ اینترنت و ارایه خدمات پایدار به این شهرستان با توجه به گردشگر پذیر بودن ماسال، استفاده از شبکه فیبر نوری و تبدیل تلفن‌های WLL روستایی با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین به ارتباطی پایدار شد.

 

۲۳ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۴۱
تعداد بازدید: ۹۰۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید