سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان گفت: با حمایت از شرکت های دانش بنیان زمینه رفع مشکلات ایجاد می شود که تحقق این هدف با همکاری دستگاه ها امکانپذیر است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، نشست مشترک محمد احمدی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان و صفوی فرماندار گرگان برگزار شد.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان در ابتدای این نشست با معرفی اهداف اداره کل ICT ، گفت: امروزه با ورود فناوری های نوین شاهد ارتباط نزدیکی بین تمامی حوزه ها و ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم.
وی در ادامه به تشریح فعالیت های اداره کل ICT استان پرداخت و افزود: یکی از راه های رفع مشکلات موجود، استفاده از تمامی ظرفیت های شرکت های دانش بنیان بومی در تمامی حوزه های استان است که با همکاری تمامی دستگاه های استان گلستان محقق می شود.
احمدی بیان کرد: شرکت های دانش بنیان برای ارزش افزوده بالایی که ایجاد می کنند، نقش ویژه ای در رشد کشور در زمینه های علمی، فناوری و نیز اقتصادی بر عهده دارند.