در راستای رفع مشکلات حوزه ی ICT ، جلسه ای در خصوص اصلاح طرح تجاری درخواست تسهیلات حوزه IT در اداره کل ICT قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ICT استان قم، جلسه اصلاح طرح تجاری درخواست تسهیلات در حوزه IT با حضور رییس نظام صنفی رایانه ای استان و مسوولین اعتبارات بانک ملی و معاون و کارشناس اداره کل ICT برگزار شد.
در این جلسه حسن هانی مدیر کل ICT استان قم با انتقاد از طرح تجاری موجود در حوزه IT که بیشتر در حوزه صنعت کارایی دارد اظهار داشت: حوزه IT در تجاری سازی و ایجاد ارزش افزوده متفاوت تر از دیگر رشتههاست و نیازمند طرح تجاری به خصوص و مشخص تری است.
در ادامه جلسه رییس صنف رایانه ای استان نسبت به ارایه طرح تجاری اصلاح شده اقدام کرده و سپس هر یک از اعضا نقطه نظرات خود را مطرح و به تبادل نظر پرداخت.
در پایان مقرر شد طرح تجاری ارایه شده توسط ریاست صنف رایانه ای استان به عنوان طرح تجاری حوزه IT به اداره کار ، تعاون و رفاه اجتماعی منعکس شود تا در صورت تایید در شورای اشتغال به تصویب برسد.