پرش به محتوای اصلی

معاون آموزش، پژوهش و اموربین‌الملل خبر داد: تعریف پروژه فیلترینگ در مرکز تحقیقات

معاون آموزش، پژوهش و اموربین‌الملل خبر داد: تعریف پروژه فیلترینگ در مرکز تحقیقات
پروژه بزرگی در زمینه مسائل مربوط به فیلترینگ در مرکز تحقیقات مخابرات ایران تعریف شده و در حال اجرا است
دکتر کمال محامدپور معاون آموزش، پژوهش و امور بین‌الملل در گفت‌و‌گو با واحد خبر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: این پروژه توسط دو مجموعه به عنوان یک کنسرسیوم اجرا می‌شود.
وی افزود: بعد از مطالعات بسیار پروژه‌هایی در این حوزه تعریف و به کنسرسیوم مربوطه ارایه شده تا کارهای تحقیقاتی آن را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: مقرر شده است تا درقالب این پروژه تمامی جنبه‌های موضوع فیلترینگ از مراحل تحقیقات تا تولید نرم‌افزارها، سخت افزارهایی که بتوانند این بحث را تحت پوشش قرار دهند مورد مطالعه و بررسی قرار گیرند.
معاون آموزش، پژوهش و امور بین الملل ادامه داد:‌ علاقه‌مندیم دانشگاه‌ها نیز در این حوزه حضور جدی داشته باشند و به طبع آن،‌محصولات قابل قبولی نیز ارایه کنند.
وی در خصوص نقش مرکز در این پروژه نیز گفت: مرکز تحقیقات مخابرات ایران نیز همانند گذشته نقش حمایت از تولید و  تحقیقات روی موضوعات مرتبط را برعهده خواهد داشت.
وی با بیان این مطلب که اجرای این پروژه‌ها به زمان نیاز دارد تاکید کرد: برای دو سال ابتدایی اجرای آن حدود 50 میلیارد ریال بودجه پیش‌بینی شده است.
دکتر کمال محامدپور در خصوص پروژه مطالعه تدوین پیشنهاد پروژه IDC ملی نیز تصریح کرد: این پروژه با همکاری کارشناسان شرکت ارتباطات زیرساخت در حال انجام است.
وی افزود: در حال حاضر مطالعات اولیه در این حوزه انجام شده و طی چند ماه آینده نتیجه به شرکت ارتباطات زیرساخت ارایه خواهد شد.

۹ آذر ۱۳۸۷ ۱۱:۲۳
تعداد بازدید: ۳,۲۸۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید