پرش به محتوای اصلی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی : اداره کل ICT آذربایجان شرقی اداره حاکمیتی و نظارتی در استان می باشد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی : اداره کل ICT آذربایجان شرقی اداره حاکمیتی و نظارتی در استان می باشد
محمد صادق پور مهدی در جلسه کارگروه توسعه روستائی و عشایری خواستار ارائه اینترنت پرسرعت در روستاهای بالای 20 خانوار تا پایان سال جاری شد
به گزارش روابط عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی؛ با حضور محمد صادق پور مهدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی؛ مهدی خرامش سرپرست اداره کل ICT آذربایجان شرقی و جمعی از مدیران دستگاه های اجرائی و مدیران بانک ها جلسه کارگروه توسعه روستائی و عشایری استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

سرپرست اداره کل ICT آذربایجان شرقی با ارائه گزارش کامل از امکانات ارتباطی روستاها ی استان آذربایجان شرقی اعم از تلفن ثابت؛ تلفن همراه و اینترنت پرسرعت و دفاتر ICT روستایی و همچنین بیان برنامه های آتی که برای سال جاری پیش بینی شده گفت : اجرای پروژه طرح همت در دستور کار قرار گرفته که در راستای آن تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان تحت پوشش اینترنت پر سرعت قرار خواهند گرفت و همچنین در خصوص توسعه و تجهیز دفاتر ICT روستائی و در راستای اعطای تسهیلات از محل قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی تعداد 45 طرح ارایه شده در کمیته فنی تائید و متقاضیان جهت اخذ وام به بانک عامل معرفی شدند و در نظر است در طی سال جاری نسبت به تجهیز و فعال کردن دفاتر ICT روستایی که به دلایل گوناگون غیر فعال شده اند با همیاری بخشداران و فرمانداران شهرستان ها فعال شده تا گامی در راستای اشتغالزایی و ارائه خدمات نیابتی دستگاه ها برداشته شود.

محمد صادق پور مهدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه اداره کل ICT آذربایجان شرقی اداره حاکمیتی و نظارتی است بایستی با کنترل و نظارت کافی بر اپراتورها تمامی موارد را رصد کرده و در راستای ارائه خدمات شبانه روزی به روستاییان  کار جهادی انجام دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی به نقاط هدف گردشگری استان اشاره کرده و گفت : با توجه به رویداد 2018 که بیشتر گردشگران داخلی و خارجی به این استان سفر خواهند کرد نیاز است نسبت به دایری اینترنت پر سرعت و همچنین برقراری تلفن همراه اقدامات لازم صورت پذیرد .

وی با تشکر از زحمات همکاران اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و ادارات و شرکت های تابعه استان خواست تا پایان سال جاری نسبت به دایری اینترنت پر سرعت در تمام روستاهای بالای 20 خانوار اقدامات لازم صورت گرفته و ماهانه نسبت به ارائه گزارش پیشرفت فیزیکی به حوزه معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اقدام شود.

۵ خرداد ۱۳۹۷ ۱۵:۴۶
تعداد بازدید: ۴۹۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید