به گزراش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلامبیرامی مدیرکل ICT استان ایلام درجلسات شورای برنامه ریزی استان که در شهرستانهای آبدانان و دره شهر که باحضور استاندار و نماینده استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد شرکت کرد.
دراین جلسات بیرامی مدیرکل ICT استان گزارش کاملی از خدمات وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات دراستان را ارایه کرد و همچنین از توجه ویژه وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات در بحث اشتغال و انتظار دولت از این وزارتخانه گزارشی ارایه داد.
.بیرامی همچنین از خدمات ارایه شده به روستاهای شهرستانهای مذکور در قالب فازیک USO و ارتباط دهی در سال جدیدبه روستاهای باقی مانده در قالب فاز2 خبر داد. در خلال این جلسات مشکلات و تقاضاهای مردم در خصوص حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ، مشکلات بوجود آمده در شبکه تلفن ثابت و همراه شهرستانهای مذکور بررسی شد.
در این جلسات سلیمانی دشتکی استاندار ایلام ، کاظم زاده نماینده استان در مجلس شورای اسلامی از خدمات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان تقدیر و تشکر کردند.