پرش به محتوای اصلی

برگزاری همایش کودک و اینترنت(کوا) در استان آذربایجان شرقی

برگزاری همایش کودک و اینترنت(کوا) در استان آذربایجان شرقی
سرپرست اداره کل ICT آذربایجان شرقی در همایش دانش آموزان مدرسه شاهد مهدیه تبریز با عنوان "نحوه صحیح استفاده از فضای مجازی و اینترنت" شرکت کرد.
به گزارش روابط عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی؛ سازمان فناوری اطلاعات ایران با مشارکت آموزش و پرورش و پلیس فتا نسبت به برگزاری همایش هایی تحت عنوان کودک و اینترنت ( کوا) در کشور اقدام کرده است که در همین راستا مهدی خرامش سرپرست اداره کل ICT آذربایجان شرقی به همراه کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات در همایش دانش آموزان مدرسه شاهد مهدیه تبریز با عنوان "نحوه صحیح استفاده دانش آموزان از فضای مجازی و اینترنت "شرکت کرد.

در این همایش دانش آموزان دختر مدرسه شاهد مهدیه تبریز با نحوه برقراری ارتباط صحیح با اینترنت؛ جلوگیری از سوء استفاده های اخلاقی و مالی؛ آشنائی کامل با خدمات پلیس فتا در این حوزه و چگونگی برقراری ارتباط با والدین و مامورین پلیس فتا در صورت وقوع حوادث اینترنتی اگاهی یافتند.

شایان ذکر است در این همایش مسابقه ای طراحی شده بود که به پنج تن از دانش آموزان هدیه ای طرف برگزارکنندگان همایش اعطاء گردید.

۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۷:۱۸
تعداد بازدید: ۱,۰۹۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید