پرش به محتوای اصلی

تدوین سند چشم انداز حوزه IT لازمه توسعه راهبردی استان گلستان است

تدوین سند چشم انداز حوزه IT لازمه توسعه راهبردی استان گلستان است
اولین جلسه کارگروه استانی تدوین سند چشم انداز و برنامه راهبردی توسعه استان گلستان در افق ۱۴۰۴ در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به ریاست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان وباحضور اعضای کارگروه و مشاور طرح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، در ابتدای جلسه محمد احمدی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان یکی از پیش­نیازها و لازمه ­های اساسی برای دستیابی به توسعه یافتگی و پیشرفت روز افزون استان را تهیه و تدوین اسناد فرادستی و تبیین چشم انداز در افق­های زمانی دورتر دانست و گفت: هر جامعه ای برای پیشرفت باید برنامه ای کامل در جهت رسیدن به اهداف خود داشته باشد که در همین ارتباط ضرورت تدوین سند چشم انداز حوزه IT از ملزومات این حرکت می باشد.

وی در ادامه افزود: گلستان به عنوان استان با پتانسیل بالای فارغ التحصیل در حوزه IT، نیازمند سندی مدون با رویکرد کارآفرینی و اشتغالزایی جهت پیشرفت و توسعه  می باشد و در حال حاضر  نیازهای جدید در حوزه های مختلف بر پایه IT در حال ظهور و بروز هستند که پاسخگویی بهینه به آنها نیازمند برنامه ریزی جامع و برخورداری از نظام مطالعاتی جامع و هدفمند می باشد.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان تدوین سند چشم انداز 1404 را گامی اساسی برای توسعه استان گلستان دانست و گفت: با ایجاد سند چشم انداز راهی در جهت شکوفایی پتانسیل­های استان ایجاد خواهد شد.

وی در انتها متذکر شد در بزنگاه حساس کنونی ما فرصتی برای حتی یک ثانیه توقف نداریم و باید با سرعت و شتاب به سمت ایجاد زیرساخت های اساسی حرکت کنیم تا بتوانیم توسعه یافتگی را در استان ایجاد نماییم.  

در ادامه جلسه  خاندوزی از شرکت مشاور با ارائه متدولوژی طراحی و تدوین طرح  براساس نیازهای استان گلستان و روند چشم انداز تدوین سند براساس اسناد بالادستی و سند آمایش استان با رویکرد بهبود فضای کسب و کار و اشتغالزایی در استان مطالبی رابیان کردند.

۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۳۵
تعداد بازدید: ۱,۷۵۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید