پرش به محتوای اصلی

با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح «تأمین آب» اراضی تنگ انگشترک و آبرزی گچساران کلنگ‎زنی شد

با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح «تأمین آب» اراضی تنگ انگشترک و آبرزی گچساران کلنگ‎زنی شد
کلنگ آغاز عملیات طرح تامین آب از سد کوثربه اراضی تنگ انگشترک و آبرزی خیرآباد گچساران با اعتباری به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه وبویراحمد، آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات طرح تامین آب از سد کوثر به اراضی تنگ انگشترک و آبرزی خیرآباد گچساران با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی در منطقه امامزاده سید قطب الدین گچساران برگزار شد.

علی داودی مهر، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه وبویراحمد دراین خصوص گفت: این طرح به طول یک هزار هکتار در دشت تنگ انگشترک و آبرزی تأمین آب خواهد شد و با آبرسانی به این دشت از سد کوثر به اراضی این منطقه از دیم به آبی تبدیل می‌شود.

وی افزود: با آبرسانی به این دو دشت از سد کوثر اراضی دشت تنگ انگشترک و آبرزی خیرآباد به سیستم آبیاری نوین مجهز خواهد شد که برای اجرای سیستم آبیاری نوین و انتقال آب از سد کوثر به این دشت به طول پنج هزار و ۸۰ متر در قطر ۸۰۰ میلیمتر خط لوله‌ای اجرا خواهد شد.

بر پایه این گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از این آیین در همایش توسعه اقتصادی منطقه لیشتر شرکت کرد.

۱۸ فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۰۴
تعداد بازدید: ۷۲۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید