پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ICT استان کرمانشاه: ارتباطات و فناوری اطلاعات راهکار اصلی توسعه و افزایش خدمت رسانی است

مدیرکل ICT استان کرمانشاه: ارتباطات و فناوری اطلاعات راهکار اصلی توسعه و افزایش خدمت رسانی است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سالن تدبیر استانداری شرکت کرد.

به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه،  مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سالن تدبیر استانداری با ریاست استاندار و با حضور اعضای کارگروه شرکت کرد.

در این جلسه شهریار بهنیا مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با ارایه گزارشی از عملکرد حوزه ICT، به بیان نقش ICT در توسعه اشتغال پرداخت.

وی افزود: امروزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به سرعت در حال رشد و گسترش است که نه تنها باعث از دست رفتن مشاغل نمی شود بلکه مشاغل متعددی را در همه بخش‌های صنعتی، کشاورزی، خدماتی و .. ایجاد می کند.

۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۰
تعداد بازدید: ۷۴۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید