پرش به محتوای اصلی

نکات و انعکاس 21/3/87

نکات قابل توجه

صفحه 1 : روزنامه ایران در خبری از قول دکتر «سلیمانی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آورده است: طبق پروانه اپراتور اول پس از خصوصی شدن مخابرات، دولت موظف خواهد بود ما به التفاوت هزینه اعطای هر خط تلفن روستایی را به شرکت مخابرات بپردازد.
صفحه‌ 2 : روزنامه عصر اقتصاد در خبری از قول مهندس «فیضی» مدیر عامل شرکت مخابرات ایران آورده است: شرکت مخابرات برای ورود به بورس هیچ مشکلی ندارد و باید زمان آن را سازمان خصوصی سازی اعلام کند.
صفحه 3 : روزنامه ابراراقتصادی در خبری به نقل از روابط عمومی وزارت و از قول «یزدانیان» مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش و فناوری وزارت ارتباطات آورده است: طی سال گذشته 544 طرح پیشنهادی مطرح شد که با بررسی‌های به عمل آمده، 178 طرح از این تعداد به تصویب رسید.
صفحه 3 : روزنامه ابراراقتصادی در خبری از قول «عطوفی» معاون بازاریابی شرکت ارتباطات سیارآورده است:با انجام تست‌های لازم برای حذف هزینه پیامک‌های به مقصد نرسیده در تلاشیم نتیجه این کار را ظرف چند وقت آینده نهایی کنیم.
صفحه 4 : روزنامه صاحب قلم در خبری از قول مهندس «فیضی» مدیر عامل شرکت مخابرات ایران آورده است: مخابرات ایران رقابت با 6 اپراتور تلفن ثابت و همراه در کشور و حفظ بازار پس از خصوصی‌سازی را مستلزم ارایه خدمات ارزش افزوده دراین بخش می‌داند.
صفحه 4 : روزنامه ابراراقتصادی در خبری به نقل از دکتر «محامدپور » معاون آموزش، پژوهش وزیر ارتباطات آورده است: امضای تفاهم نامه بین ایران و اندونزی روز چهارشنبه 22 خرداد ماه که در زمینه مختلف و IT است به امضاء خواهد رسید.
صفحه 5 : روزنامه صبح اقتصاد در خبری از قول«صدوقی» مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار آورده است: سرویس اینترنت تلفن همراه تابستان سال جاری بر روی تلفن همراه تمامی مشترکان همراه اول در کشور عرضه می‌شود.
انعکاس اخبار

 سخنان دکتر «سلیمانی» در خصوص تعرفه تلفن روستایی تغییر نمی کند در روزنامه‌های ایران، خبر، صاحب قلم، ابراراقتصادی و حیات نو آورده شده است.
 سخنان مهندس «فیضی» در خصوص شفاف نبودن حسابرسی مخابرات برای ورود به بورس صحت ندارد در روزنامه عصر اقتصاد منعکس شده است.
سخنان «یزدانی» درخصوص تصویب 187 طرح پژوهشی در کمیته‌های پژوهشی انسانی در روزنامه ابراراقتصادی منعکس شده است.
سخنان مهندس «فیضی» در خصوص ورود شبکه‌های تلفن بی سیم انحصار مخابرات را می‌شکند در روزنامه‌های صاحب قلم، ابراراقتصادی و راه مردم آورده شده است.
سخنان دکتر«محامدپور» در خصوص کمیسیون مشترک ایران و اندنزی در جاکارتا برگزار می شود در روزنامه ابراراقتصادی منعکس شده است.
سخنان مهندس «صدوقی» در خصوص ارایه سرویس اینترنت همراه اول تا تابستان امسال در روزنامه‌های صبح اقتصاد، زمان، جام‌جم، اقتصادپویا، صاحب قلم و ابراراقتصادی آورده شده است.
سخنان «اسدی» در خصوص ایجاد واحد تجارت الکترونیک در کلیه واحدهای پستی در روزنامه‌های صبح اقتصاد، صاحب قلم و ابراراقتصادی آورده شده است.

۱۱ تیر ۱۳۸۷ ۱۳:۵۰
تعداد بازدید: ۲,۷۹۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید