پرش به محتوای اصلی

بررسی طرح های توسعه دهندگان حقیقی نرم افزارهای تلفن همراه در یاسوج و معرفی جهت دریافت تسهیلات

بررسی طرح های توسعه دهندگان حقیقی نرم افزارهای تلفن همراه در یاسوج و معرفی جهت دریافت تسهیلات
دومین نشست کارگروه ارزیابی اعطای تسهیلات از محل وجوه اداره شده به توسعه دهندگان حقیقی و حقوقی نرم افزارهای کاربردی ایمن و محتوای چند رسانه ای برای تلفن همراه، به منظور بررسی درخواست های ثبت شده در سامانه وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در یاسوج برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه وبویراحمد، جواد غلام پور تعداد افراد حقیقی متقاضی استفاده از تسهیلات را در استان 6 نفر عنوان کرد و گفت: در نشست امروز ارائه دهندگان طرح ها حاضر و به سوالات کارشناسان پاسخ می دهند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بر تلاش مجموعه وزارت در راستای تشویق فعالان حوزه فاوا تأکید کرد و افزود: همت همه ما باید برداشتن موانع از پیش پای کسانی باشد که قصد دارند در این حوزه فعالیت کنند.
غلام پور همچنین برخی از قوانین سخت گیرانه را از دلایل عدم استقبال جوانان عنوان کرد و گفت: وقتی یک جوان با انگیزه، کاغذبازی ها و رفت و آمد های طاقت فرسا را لمس کند ترجیح می دهد در مسیرهای راحت تر و سهل الوصول تر حرکت کند.
در ادامه این نشست از 6 نفر از توسعه دهندگان حقیقی برنامه های تلفن همراه جهت تشریح طرح هایشان دعوت بعمل آمد.
در پایان اعضای حاضر به جمع بندی و تبادل نظر نهایی پرداختند و مقرر گردید این افراد به صندوق کارآفرینی امید جهت دریافت تسهیلات معرفی شوند.

۲۴ دی ۱۳۹۶ ۰۹:۲۴
تعداد بازدید: ۷۷۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید