پرش به محتوای اصلی

برقراری رومینگ ملی در منطقه زلزله زده باعث رضایت مندی مردم و استقبال مسئولین شد

برقراری رومینگ ملی در منطقه زلزله زده باعث رضایت مندی مردم و استقبال مسئولین شد
در پی وقوع زلزله منطقه غرب کشور و نیاز به ارتباطات با وسعت بالاتر در مناطق زلزله زده به دلیل ازدحام جمعیت، تصمیم بر این شد که اقداماتی برای این امر انجام شود و یکی از این اقدامات برقراری رومینگ ملی بین تمام اپراتورهای تلفن همراه درغرب کشور بود.

به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، مهندس بهنیا مدیر کل ICT کرمانشاه بیان داشت: در پی وقوع زلزله منطقه غرب کشور و نیاز به ارتباطات با وسعت بالاتر در مناطق زلزله زده به دلیل ازدحام جمعیت، رومینگ ملی بین تمام اپراتورهای تلفن همراه درغرب کشور برقرار شد.

بهنیا افزود: با توجه به بررسی‌های میدانی و مشاهده نحوه و اطلاع رسانی های بموقع کلیه نهادها از مناطق زلزله زده، نشان از این دارد که برقراری رومینگ ملی باعث رضایتمندی مسئولین و مردم مناطق بوده است.

۲۹ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۰۰
تعداد بازدید: ۹۹۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید