پرش به محتوای اصلی

احصاء مشکلات حوزه ICT شهرستان های بجنورد و راز و جرگلان با حضور نمایندگان و فرماندار، بخشداران و مدیران زیر مجموعه وزارت

احصاء مشکلات حوزه ICT شهرستان های بجنورد و راز و جرگلان  با حضور نمایندگان و فرماندار، بخشداران و مدیران زیر مجموعه وزارت
جلسه بررسی احصاء مشکلات حوزه ی ارتباطات و فناوری اطلاعات شهرستان های بجنورد و رازو جرگلان در محل دفتر فرماندار بجنورد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان شمالی ، به منظور احصاء مشکلات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات شهرستان های بجنورد و رازو جرگلان جلسه ای با حضور جناب آقایان دکتر قربانی و مهندس اکبری،  نماینده مردم شریف بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار، بخشداران و مدیران زیر مجموعه وزارت در محل دفتر فرماندار بجنورد برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر ثمینی فرماندار بجنورد ضمن خیرمقدم از حضور مدیران و نمایندگان از مهندس مرتضوی جهت برگزاری جلسه و اقدامات انجام شده تشکر و تقدیر کرد و اظهار داشت: ما به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان باید در بحث فناوری اطلاعات کمک حال دستگاه های اجرایی و دولتی باشیم و باید از توان غیردولتی نیز در این زمینه استفاده کند.

در ادامه مهندس مرتضوی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در خصوص ساختار، وظایف و سیاست های کلان و برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جهت توسعه زیرساخت های لازم برای خدمات ارتباطی و مخابراتی مطالبی را بیان کرد .

مدیرکل ICT استان همچنین شاخص های ارتباطی شهرستان های بجنورد و رازو جرگلان از جمله پوشش تلفن ثابت و تلفن روستایی و وضعیت اینترنت پرسرعت در سطح شهرها و روستاهای این شهرستان ها را تشریح کرد.

در ادامه مدیران پست و پست بانک استان نیز به ارائه توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده و  وضعیت شهرستان ها در حوزه ی کاری خود پرداختند .سپس مشکلات این شهرستان ها در بخش‌های توسعه شبکه تلفن ثابت، تلفن همراه، تامین اینترنت پرسرعت، دفاتر ICT روستایی و ... مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر قربانی نماینده مردم شریف بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:  در خصوص پوشش دهی تلفن همراه مناطق روستایی که صرفه اقتصادی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی را ندارند دولت باید اعتبارات خاصی را برای رفع مشکل این مناطق در نظر بگیرد و پیگیری لازم جهت جذب اعتبار در این خصوص انجام خواهد شد.

در ادامه مهندس اکبری نماینده مردم شریف بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی خواستار توجه بیشتر به پوشش دهی تلفن همراه  در نقاط روستایی بود.

۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۴۶
تعداد بازدید: ۵۹۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید