پرش به محتوای اصلی

رتبه نخست استان گیلان در کسب ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور

رتبه نخست استان گیلان در کسب ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور
مهندس توکلی در حاشیه نشست نهاد بازار سرمایه گذاری، از کسب رتبه نخست استان گیلان در ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، بیست و پنجمین نشست بازار و سرمایه گذاری استان با موضوع بررسی ظرفیت ها و زیرساخت های فناوری اطلاعات استان و زمینه های جذب سرمایه گذاری در سالن اجتماعات اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان برگزارشد.

مهندس توکلی به عنوان سخنران در این نشست اظهار داشت: امروز حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات سهم عظیمی را در پیشرفت این تکنولوژی در جهان ایفا نموده و ما نیز باید با ورود به این حوزه و سرمایه گذاری لازم از این حوزه بهره لازم را بدست آوریم.

مهندس توکلی سخنران این نشست ضمن اشاره بر حجم بازار جهانی فناوری اطلاعات و ارتباطات و سهم ایران از بازار جهانی و ارائه گزارشی از رشد ارزش برند 10 شرکت برتر در طی سالهای 2006 تا 2015 و 20 برند برتر دنیا در حوزه تکنولوژی مواردی افزود: در سال 2020 سهم اقتصاد از 60 درصد  سهم مخابرات و 40 درصد سهم فناوری اطلاعات برعکس شده و مخابرات تنها 20 درصد از سهم بازار و 80 درصد الباقی سهم فناوری اطلاعات در بازار خواهد شد و باید با توجه به این ارقام نوع نگاه و افق دید خود را برای کسب سهم بیشتر از این اقتصاد کلان تغییر داده و برنامه ها را به سمت و سوی فناوری اطلاعات سوق دهیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به رشد قابل توجه نرم افزار نسبت به سخت افزار اشاره و افزود: در بین چندین شرکت بزرگ فناوری اطلاعات در دنیا، سرمایه گذاری بر روی نرم افزار بیشتر بوده و این پیام را می دهد که در آینده نزدیک سهم نرم افزار از این اقتصاد چندین برابر بیشتر از سخت افزار خواهد بود و ما نیز باید از این رویه پیروی نماییم.

وی در ادامه به وجود و دسترسی به مرکز داده استان، شبکه زیرساختی مناسب، بهره برداری از اینترنت پرسرعت نسل چهارم در بیش از 1600 روستا و همچنین وجود 8000 دانشجوی فارغ التحصیل حوزه ICT ، به عنوان ارکان رشد فناوری در استان اشاره و یادآور شد: با توجه به زیرساخت موجود و نیروی انسانی مناسب، باید با ترسیم نقشه راهی مناسب به توسعه اقتصاد و IT استان دست یابیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به قطب های اقتصاد ایران و سیر تحولات آن خاطر نشان ساخت: اگر ما قطب های اقتصاد ایران را به سه بخش خدمات، صنعت و کشاورزی تقسیم کنیم، هر کدام از این بخشها یک ارزش افزوده دارند و به تناسب ارزش افزوده منجر به ایجاد اشتغال خواهند شد، که در بخش خدمات با بالاترین سطح ایجاد شغل، می توان شاهد ایجاد بیش از 50 درصد اشتغال بود.

مهندس توکلی به اهتمام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به توسعه کسب و کارهای نوین در حوزه فاوا و اقدامات به عمل آمده اشاره و عنوان نمود: شکوفایی اقتصاد روستاییان و کمک به اشتغال یکی از کارهایی بوده که وزارت ارتباطات و ادارات کل استانی به آن اهتمام دارند و ایده راه اندازی دیجی روستا، به منظور کمک به اقتصاد روستاییان و ایجاد یک بازار برای فروش، توزیع و عرضه محصولات خرد روستایی بدون واسطه به مصرف کنندگان برنامه ریزی و به زودی راه اندازی خواهد شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان راه اندازی مرکز تسهیل گری کسب و کارهای نوپا و حضور شتاب دهنده را بستری برای حمایت و توسعه کسب و کارهای نوپا دانست و خاطرنشان کرد: شتاب‌دهنده‌ها با ارائه سرمایه به ایده‌ها در یک فاصله زمانی معین تلاش می‌کنند با اقدامات ویژه و مربیگری، ایده را به محصول تبدیل کنند.

در ادامه مهندس توکلی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ داد.

۱۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۶:۲۸
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان |
تعداد بازدید: ۷۱۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید