پرش به محتوای اصلی

آغاز به کار جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش البرز استان اردبیل

آغاز به کار جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش البرز استان اردبیل
جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش البرز ، در دانشگاه محقق اردبیلی استان اردبیل آغاز به کار کرد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل ، با حضور دکتر امیر حسین دوایی ، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش البرز ، در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز به کار کرد.

در مراسم افتتاحیه این جشنوار که دکتر غلامعلی منتظر ، معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان و مهندس عباسی ،  معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل نیز حضور داشتند ، دکتر دوایی ، با بیان اینکه بین نظم و خلاقیت ارتباطی وجود دارد، گفت: در سیستم منظم، مساله از یک نقطه ای شروع شده و در نقطه دیگری به پایان می رسد.

وی ادامه داد: در دنیا افراد خلاق و منظم، مدیران نادری هستند که می توانند تاثیرگذار باشند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: در وزارتخانه به عنوان ایجاد جاذبه برای افراد خلاق هستیم که برای این جاذبه دو روش وجود دارد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه ایجاد جاذبه به دو طریق انجام می شود، افزود: جاذبه از طریق پرداخت تسهیلات و در اختیار گذاشتن امکانات و برگزاری کارگاه های خلاقیت ایجاد می شود.

دکتر غلامعلی منتظر نیز در این مراسم با اعلام این خبر ثبت سالانه سه هزار اختراع در کشور ، افزود: از این تعداد حدود دو هزار اختراع در جشنواره ها شرکت می کنند و از آنها برای حدود 200 اختراع برای توسعه فکر می شود.

وی با بیان اینکه هدف ما تبدیل فرد مخترع به شرکت است، تصریح کرد: اختراع اولین گام در خلاقیت فردی است و باید آن را رشد و به مرحله تولید رساند.

منتظر با اشاره به اینکه در دنیا بیشترین اختراعات در زمینه برق، الکترونیک و کامپیوتر است، ادامه داد: بیشترین اختراعات ثبت شده در ایران هم مربوط به حوزه پزشکی و دارویی است.

دکتر حسین شایقی دبیر جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش البرز با بیان این مطلب که  121 اختراع به این جشنواره ارسال شده است و از این تعداد 71 اختراع پس از داوری اولیه به داوری نهایی راه یافتند، افزود : 27 درصد مخترعان در مقطع دکتری، 25 درصد در مقطع کارشناسی ارشد، 38 درصد در مقطع کارشناسی و یک اختراع دانش آموزی شرکت کرده اند.

جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش بنیاد ملی نخبگان پهنه البرز (اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، قزوین و گیلان) دومین جشنواره رویش در سال ۱۳۹۶ است که به میزبانی بنیاد نخبگان و با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل و دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می‌شود.

یادآور می شود که بعد از مراسم افتتاحیه، نمایشگاه جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش البرز در سالن افتتاح شد.

۲۴ تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۲
تعداد بازدید: ۹۱۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید