پرش به محتوای اصلی

بازدید مسوول هماهنگ کننده پستی آسیا و اقیانوسیهAPPC از دانشکده پست و مخابرات

بازدید مسوول هماهنگ کننده پستی آسیا و اقیانوسیهAPPC از دانشکده پست و مخابرات
رییس دانشکده پست و مخابرات در دیدار هماهنگ کننده کالج پستیAPPC پیشنهاد برگزاری دوره های بین المللی پستی به میزبانی این دانشکده را مطرح کرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دکتر وحید یزدانیان،رییس دانشکده پست و مخابرات در دیدار با آمیتاب سینگ، از مدرسین و هماهنگ کننده دوره های آموزشی کالج پستی آسیا و اقیانوسیه،(APPC ) به بحث و تبادل نظر در این خصوص پرداختند.

رییس دانشکده پست و مخابرات در این دیدار، پیشنهاد میزبانی دانشکده در برگزاری دوره های آموزشی مشترک با APPC در زمینه  دوره های تخصصی پستی برای کشورهای کمتر توسعه یافته آسیا اقیانوسیه (LDC) ارایه داد که مورد استقبال طرف مقابل قرار گرفت.

در ادامه این دیدار آمیتاب سینگ، هماهنگ کننده دوره های آموزشی کالج پستی آسیا و اقیانوسیه، از کلاس های آموزشی دارای تجهیزات کمک آموزشی، سایت کامپیوتری، آزمایشگاه IOT و سلف سرویس دانشکده بازدید کرد و از نزدیک با امکانات دانشکده آشنا شد.

گفتنی است، این ملاقات، در حاشیه دوازدهمین کنگره پستی آسیا و اقیانوسیه،( APPU) و پس از ارایه توانمندی های دانشکده در نشست آموزشی این کنگره توسط ریاست دانشکده، صورت گرفت .

 

 

۱۴ تیر ۱۳۹۶ ۱۴:۴۰
تعداد بازدید: ۸۵۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید