دومین نشست تخصصی نت سراها و ارائه دهندگان خدمات دسترسی به اینترنت شهر با حضور فرمانده نیروی انتظامی ، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات ، معاون دادستان و فعالین بخش در محل اتاق اصناف استان کرمان برگزار شد .
به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان ، مسعود الهامی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات به بیان رشد چشمگیر شاخص های زیرساختی و ارتباطی استان از ابتدای دولت تدبیر و امید پرداخت.
وی ادامه داد : در دولت تدبیر و امید 71 شهر تحت پوشش شبکه نسل سوم و 17 شهر استان تحت پوشش شبکه نسل چهارم تلفن همراه قرار گرفته اند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه افزایش 5/8 برابری پهنای باند ورودی استان، از 14به 120گیگا بیت بر ثانیه، اظهار کرد و گفت : تعرفه استفاده از اینترنت 3 مرحله در طول دولت یازدهم کاهش پیدا کرده و سازو کارها و مصوباتی جهت کاهش تعرفه ترافیک داخل نسبت به ترافیک خارج تهیه شده است.
الهامی، پروژه همکدسازی تلفن ثابت با هدف کاهش هزینه های ارتباطی و همچنین طرح ترابردپذیری شماره تلفن همراه با هدف ارتقا رضایت مشترکین در استان را از دستاوردهای مهم دولت تدبیر و امید در حوزه ICT برشمرد.
ضمن اشاره به سرمایه گذاری های قابل توجه و بی نظیر دولت و بخش خصوصی در شبکه های زیرساخت و دسترسی استان و همچنین جایگاه محتوای دیجیتال در سبد هزینه خانوارها و پتانسیل بسیار بالای بخش ICT در اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم، بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیت های ایجاد شده در جهت رونق اقتصادی استان تاکیدکرد.
در پایان سردار بنی اسدی فرماندهی نیروی انتظامی استان ضمن بیان ایراداتی در حوزه های جنگ نرم و رصد آسیب های اجتماعی و فرهنگی بیان کرد: فضای مجازی هم تهدید است هم فرصت، که با توجه اقدامات بسیار خوبی که در زمینه توسعه زیرساخت ها و شبکه دسترسی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شده، لازم است متولیان نسبت به آموزش و فرهنگ سازی متناسب با تکنولوژی در جامعه اقدام شود.