پرش به محتوای اصلی

اولین کارگروه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در حوزه مدیریت بحران برگزار شد

اولین کارگروه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در حوزه مدیریت بحران برگزار شد
با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل اولین کارگروه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اردبیل در سالن جلسات اداره کل ICT استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل ICT استان اردبیل، بهروز رزمی در این جلسه با اشاره به اینکه در زمان بحران نیازمند یکسری چک لیستها، ابزارها و امکانات متنوع هستیم که حیاتی­ ترین آنها دسترسی به اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی و ارتباطی پایدار، به­ روز و جامع است؛ بنابراین بهره مندی از ظرفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص لازم و ضروری است.

 وی اظهار داشت: جدی گرفتن اطلاعات و داده های سازمان ها از طرف مدیران جهت اقدام به موقع در تمام مراحل مدیریت بحران از اهمیت بسزایی برخوردار است.

 در این جلسه بعد از بررسی های لازم و تبادل نظر اعضاء این کارگروه تخصصی، شناسایی نقاط پرخطر و حادثه خیز در سطح استان، آموزش همگانی در خصوص آمادگی مردم در زمان بحران توسط صدا و سیما، تدوین برنامه عملیاتی سال 1396 و برگزاری مانورهای دورمیزی و میدانی و عملیاتی تاکیدشد.

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۱۰
تعداد بازدید: ۵۳۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید