پرش به محتوای اصلی

افتتاح مرکز شتاب دهنده حوزه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

افتتاح مرکز شتاب دهنده حوزه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیرکل ICT استان و رئیس شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان، مرکز شتاب دهنده حوزه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افتتاح شد.

با حضور آقای مهندس جهانگرد، مدیرکل ICT استان،  رئیس شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان و آقای دکتر خواجویی مدیرعامل  شرکت همکاران راهپویان همتا مرکز شتاب دهنده حوزه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افتتاح شد.

 به گزارش مرکز روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان ، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این مراسم بیان داشت: هدف از راه اندازی این مرکز توسعه محصولات نوآورانه در حوزه خدمات ارزش افزوده در بستر تلفن همراه و سرمایه گذاری بر روی ایده های جوانان خلاق است.

مهدی کشمیری ماموریت شتاب دهنده اکسل را شتاب بخشیدن به توسعه دهندگان کسب و کارهای نوپا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با تخصیص منابع مالی، مربی گری و پشتیبانی تیم های کارآفرین با تامین زیرساخت سخت افزاری و نرم افزاری مناسب عنوان کرد. وی افزود: این مرکز با برگزاری رویدادهای متنوع کارآفرینی و اعلام فراخوان به اعتبار سنجی و جذب تیم های دارای ایده می کند و پس از پذیرش آنها با حمایت های معنوی و مادی خود مسیر تجاری سازی ایده ها را فراهم می کند. رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اینکه برای تجهیز و آماده سازی این مرکز بخش خصوصی بیش از 200 میلیون تومان هزینه شده است، گفت: با راه اندازی این مرکز تاکنون 20 تیم کارآفرین نوپا درخواست ورود به شتاب دهنده اکسل اصفهان را دادند.

در ادامه امیدی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود، در شرایط امروز کشور برخی از شرکتهای خصوصی نسبت به دولت و صنایع بزرگ در شرایط بهتری برای حمایت از شرکت های نوپا و دانش بنیان هستند. حمایت از این طریق دارای سرعت وانعطاف بیشتری است و در اصفهان تلاش شده است که از این امکان حداکثر بهره برداری بشود.

  این مرکز با همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و شرکت همکاران راهپویان همتا در حوزه ICT در فضای 200 مترمربع راه اندازی شده است
۴ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱
تعداد بازدید: ۵۷۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید