پرش به محتوای اصلی

بازدید مدیر کل ارتباطات کهگیلویه وبویراحمد از توابع شهرستان چرام

بازدید مدیر کل ارتباطات کهگیلویه وبویراحمد از توابع شهرستان چرام
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه وبویراحمد با حضور استاندار از شهر سرفاریاب، روستای بردیان، شهرک صنعتی و روستای شیخ حسین از توابع شهرستان چرام بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه وبویراحمد، جواد غلام پور در جمع مردم روستای شیخ حسین از توابع شهرستان چرام گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط وزارت ارتباطات در این شهرستان ارائه داد.

مدیر کل ارتباطات و فناور اطلاعات استان گفت: روند برخورداری مردم شریف استان علی الخصوص نقاط کم برخوردار از خدمات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در چند سال اخیر سرعت قابل توجهی داشته است.

این مقام مسئول اظهار داشت: البته این به معنای نبود مشکلات در این زمینه نیست.

غلام پور افزود: تلاش مجموعه وزارت ارتباطات در استان توجه به دغدغه های مردم شریف نقاط دورافتاده است و به حول  وقوه الهی همه عزم خود را برای برون رفت از کمبودهای ارتباطی جزم نموده ایم.

رئیس شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در ادامه با تأکید بر لزوم همکاری همه دست اندرکاران حوزه ارتباطات در خدمات رسانی به مناطق محروم افزود: تلاش می کنیم از فضای آماری به فضای عملیاتی حرکت کنیم.

غلام پور در ادامه گفت: مردم ما شایسته بهترین خدمات هستند.

این مقام مسئول در پایان گزارش از روستاهای متصل به اینترنت پرسرعت و داراری ارتباط در چند سال اخیر ارائه داد و افزود: امیدواریم شرکت های طرف قرارداد با شفافیت و تعامل بیش از پیش به تعهدات خود در این خصوص عمل کنند.

۲۵ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۰۱
تعداد بازدید: ۸۴۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید