پرش به محتوای اصلی

سنگ بنای رقابتی شدن بازار تامین تلفن ثابت در استان هرمزگان/ امضای توافق نامه همکاری

سنگ بنای رقابتی شدن بازار تامین تلفن ثابت در استان هرمزگان/ امضای توافق نامه همکاری
طی جلسه ای با حضور مهندس عسکری زاده مدیر ارشد وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات دراستان هرمزگان ومهندس نخجوانی مدیر عامل شرکت شاتل اولین توافق نامه همکاری بین اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، شرکت شاتل و شرکت شهرک های صنعتی در محل هتل همای بندرعباس به امضاء طرفین رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هرمزگان، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هرمزگان با اشاره به این که توافق نامه مذکور سنگ بنای رقابتی شدن بازار تامین تلفن ثابت در استان است، گفت: انعقاد این توافق نامه با هدف تامین سرویس های تلفن ثابت و تلفن ترابرد پذیر و همچنین سرویس اینترنت پرسرعت در شهرک های صنعتی صورت گرفته است.

مدیر ارشد وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات تصریح نمود: شرکت شاتل اولین FCP است که به صحنه رقابت تامین تلفن ثابت و ارائه خدمات دیتا در استان وارد شده است. فعال شدن شرکت های FCP در سطح استان باعث افزایش ضریب نفوذ تلفن ثابت، افزایش دسترسی خانوارها به اینترنت پر سرعت و بهبود شاخص های توسعه یافتگی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات (IDI) می شود.

مهندس عسکری زاده با بیان این مطلب که این مهم برای اولین بار در استان با پیگیری ادراه کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان صورت گرفته است، افزود: به دلیل این که شرکت های دارنده پروانه ایجاد ارتباطات ثابت (FCP) آماده ارائه خدمات تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت در شهرک های جدید التاسیس، مجتمع های تجاری و نقاط واجد الشرایط هستند امضای این توافق نامه اولین اقدام برای رقابتی شدن بازار تامین تلفن ثابت در سطح استان می باشد.

ایشان اظهار امیدواری نمود با شناساندن ظرفیت های موجود در سطح استان و ایجاد زمینه استفاده دیگر بخش ها و حوزه ها از زیر ساخت های ایجاد شده، شاهد اشتغال ورونق اقتصادی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات استان باشیم.

وی در پایان با اشاره به این موضوع که این اقدام با نگاه به عدم تصدی گری دولت در اقتصاد می باشد، عنوان کرد: این اقدام دولت به این معنی است که بخش خصوصی رقیب دولتی نخواهد داشت و دراین راستا به منظور افزایش سرمایه گذاری و اشتغال ونیز رقابت سازنده در بخش توسعه شبکه و ارائه خدمات ارتباطی و انتقال داده پروانه ایجاد ارتباطات ثابت اعم از تلفن ثابت و اینترنت پهن باند به شرکت های FCP اعطاء شده است.

 

۱۳ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۳۸
تعداد بازدید: ۷۶۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید