پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان شمالی خبر داد : ۴۴۸ روستای خراسان شمالی از اینترنت پرسرعت بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان شمالی خبر داد : ۴۴۸ روستای خراسان شمالی از اینترنت پرسرعت بهره‌مند می‌شوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان شمالی گفت: تا پایان سال ۹۶، ۴۴۸ روستای استان از اینترنت پرسرعت بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان شمالی ، مهندس مرتضوی اظهار کردند: طبق رایزنی‌ها و توافق‌های انجام‌شده تا پایان سال ۹۶ تمام روستاهای بالای ۱۵ خانوار در استان از اینترنت پرسرعت بهره‌مند می‌شوند که بر اساس بررسی، ۴۴۸۸ روستا مشمول این طرح می‌شوند.

وی تصریح کرد: تاکنون ۲۳۵ روستای خراسان شمالی از اینترنت پرسرعت بهره‌مند شده‌اند که از این تعداد ۲۱۲ روستای بالای ۱۰ خانوار و ۲۳ روستا کمتر از ۱۰ خانوار هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان افزود: هدف از اجرای اینترنت پرسرعت در تمام روستاهای خراسان شمالی، کاهش فاصله دیجیتالی در مناطق روستایی و کمتر توسعه‌یافته، گسترش زیرساخت‌ها و ایجاد دسترسی در استان به برنامه‌های توسعه خدمات الکترونیک است.

مهندس مرتضوی عنوان کرد: با توسعه خدمات الکترونیکی در روستاها، توسعه گردشگری، اقتصادی و با ایجاد اشتغال در روستاها زمینه مهاجرت معکوس به روستاها اتفاق خواهد افتاد.

وی بابیان اینکه اعتبار موردنیاز برای اجرای اینترنت در روستاها به شکل منطقه‌ای پرداخت می‌شود، تصریح کرد: اعتبارات درزمینه اجرای این طرح‌ها به‌صورت مناقصه کشوری از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام می‌شود.

۸ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵
تعداد بازدید: ۶۰۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید