پرش به محتوای اصلی

مدیرعامل شرکت ملی پست: تخصصی شدن بخش توزیع از رویکرد های مهم شبکه پستی است

مدیرعامل شرکت ملی پست: تخصصی شدن بخش توزیع از رویکرد های مهم شبکه پستی است
معاون وزیر ارتباطات، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پست در جمع موزعین پست خراسان رضوی با تاکید بر تخصصی شدن بخش توزیع کشور اظهار داشت: توزیع در پست های موفق دنیا به عنوان نقطه قوت آنها به شمار می رود؛ از این رو همسو با این حرکت،تقویت و تجهیز این بخش با جدیت دنبال می شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پست، صبح امروز، هفتم دی ماه مهندس مهری که به همراه احمد زاده مدیرکل دفتر مدیرعامل، هادوی مدیرکل کیفیت و عملکرد و ترابی مدیرکل روابط عمومی شرکت ملی پست به مشهد سفر کرده است، ضمن حضور در جمع موزعین پست خراسان رضوی ،کارکنان این بخش را سخت کوش ترین، امین ترین و دلسوز ترین کارکنان شبکه پستی دانست.
وی بخش توزیع را هم اعتماد ساز و هم اعتماد سوز عنوان کرد و افزود: اگر همکاران این بخش وظایفشان را به عنوان تنها نماینده رسمی حاکمیت که اجازه مراجعه به درب منزل شهروندان را دارد به درستی انجام دهند فرصتی برای اعتمادسازی بیشتر برای شبکه فراهم و اگر مرتکب خطا و یا اشتباهی شوند موجب اعتمادسوزی از سوی مردم می شویم.
مهندس مهری اظهار داشت: در پست های موفق دنیا دو سوم نیروها در بخش توزیع مشغول خدمات رسانی هستند؛ از این رو به منظور نزدیک تر شدن به استانداردهای جهانی ما نیز باید به این سو حرکت کنیم.
مدیرعامل از اساسنامه شرکت ملی پست هم به عنوان تهدید و هم به عنوان فرصت یاد کرد و افزود: حضور دو اپراتور بخش غیرخصوصی بیانگر این است که می بایست دقت، کیفیت و امنیت مرسولات را در بخش توزیع افزایش داده و در مقابل قیمت تمام شده و سرعت سیر را کاهش دهیم، در غیر این صورت در آینده نمی توانیم در عرصه رقابت باقی بمانیم.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به این که طی سه سال گذشته همواره تلاش شده است بهترین امکانات در اختیار موزعین و بخش توزیع قرار بگیرد گفت: تا وضعیت کاملا مطلوب هنوز فاصله است اما برآنیم تا این فاصله روز به روز کمتر شود.
وی همچنین بر تغییر شیوه خرید و فروش اینترنتی تاکید کرد و افزود: فاز دوم اصلاحات در شبکه پستی در جهت بهتر شدن اهداف و جهت گیری ها و استفاده بهتر از امکانات آغاز شده است.
هادوی مدیر کل کیفیت و عملکرد شرکت ملی پست در ادامه به بیان مباحث پیرامون بخش توزیع، امکانات و فناوری های جدید این بخش و برنامه ها و اهداف پیش رو در جهت تقویت توزیع مطرح کرد.
در ادامه مسایل و مشکلات بخش توزیع پست خراسان رضوی توسط موزعین مطرح و به سوالات آنها پاسخ داده شد.
۷ دی ۱۳۹۵ ۱۵:۳۳
تعداد بازدید: ۹۳۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید