پرش به محتوای اصلی

ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه ICT

ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه ICT
دکتر مرتضی براری معاون حقوقی ، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از مزیت‌ها و فرصت‌های ویژه استان سمنان در زمینه زیرساخت ICT و نیروی انسانی دانشگاهی به‌عنوان مهمترین شاخص تحقق اقتصاد مقاوتی یاد کرد و گفت : هدف ما ریل گذاری و فرهنگ سازی برای تحقق اقتصاد مقاومتی بمنظور استفاده حداکثری از مزیت‌ها در جهت خلق ثروت است .

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان ، دکتر براری در نهمین جلسه شورای اداری استانداری سمنان که با حضور دکتر خباز استاندار و دکتر میررضایی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در جمع معاونین استاندار و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان برگزار گردید خاطر نشان کرد : با توجه به اینکه استان سمنان دارای رتبه دوم زیرساخت کشور در حوزه ICT و رتبه اول کشور در حوزه نیروی انسانی دانشگاهی می باشد لاکن از شکاف دیجیتالی عمیقی نسبت به استان تهران برخوردار است که برای رفع این مشکل باید از ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود در جهت خلق ثروت و رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال پایدار استفاده گردد .

وی از دانشگاههای استان به‌عنوان مرکز ثقل خلق ثروت یاد کرد و افزود :هر استانی که بتواند محتوا و سرویس بیشتری تولید نماید می تواند سهم بیشری در اقتصاد داشته باشد که در این زمینه دانشگاه‌ها سهم بسزایی در تحویل شرکت‌های دانش بنیان به جای تحویل دانشجو به جامعه را دارند که امیدواریم این مهم منجر به شکل گیری سونامی کسب و کار در استان سمنان بانجامد . معاون حقوقی ، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات درادامه در مصاحبه با خبرنگار سیمای مرکز استان با اشاره به هزینه شانزده هزار میلیارد تومانی دولت و بخش خصوصی در زمینه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور خواستار استفاده از ظرفیت استان در حوزه ICT برای توسعه گردشگری ، خدمات سلامت در روستاها و نیز توسعه کشاورزی در استان شد و اظهار داشت : مهمترین دغدغه ما از تولید زیرساخت‌های کشور ،کاهش شکاف دیجیتالی وایجاد تولید محتوا جهت ارایه خدمت به مردم است که در این زمینه وجود 700 هزار سیم کارت در استان می تواند بستر مناسبی برای ارایه خدمات و خلق ثروت تلقی گردد .

در ابتدای این جلسه استاندار سمنان در سخنان کوتاهی با اشاره به عملیاتی بودن جلسات استان، از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست از ظرفیت‌ها و پتانسل موجود در جهت استفاده از فناوری‌های نوین بمنظور تحقق دولت الکترونیک بهره برداری لازم را بعمل آورند .

۴ دی ۱۳۹۵ ۱۷:۰۴
تعداد بازدید: ۱,۱۱۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید