جلسه مشترکی با حضور معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شهردار سنندج و مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور شهردار سنندج، معاون اقتصادی و سرمایه گذاری شهرداری سنندج و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان در دفتر معاون دولت،مجلسو استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار گردید، در خصوص موضوعات شهر هوشمند، ITS شهری ،FTTH ،پایش تصویری و پروژه های ICT در حوزه مدیریت شهری بحث و بررسی لازم بعمل آمد.
براری ، در این جلسه با تبیین مبانی ایجاد اشتغال، خلق ثروت و افزایش رفاه عمومی بر بسترهای ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بر لزوم عملیاتی شدن سریعتر پروژه های مربوطه تاکید نمودند.
همچنین شهردار سنندج ، آمادگی کامل شهرداری سنندج را برای همکاری با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای پروژه های مورد نظر اعلام کردند.
در ادامه این جلسه ، سعیدی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در استان کردستان در زمینه طرح تکاپو، از نهایی شدن تفاهم نامه شهرداری محترم سنندج در خصوص پروژه های شهر هوشمند و ITS شهری خبر دادند.
اسماعیل نسب نیز در ادامه این جلسه ،توضیحاتی را در خصوص نحوه عملیاتی نمودن پروژه های شهر هوشمند، ITS شهری و WIM در شهر سنندج ارائه نمودند.