به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، بعداز ظهر سه شنبه مورخ6/7/95 جلسۀ شورای راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات استان با حضور استاندار یزد، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ، رئیس مرکز برنامه ریزی، نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری، مدیرکل ارتباطات و فنآوری اطلاعات استان و اعضای این شورا در سالن زنده یاد حمیدیا استانداری برگزار شد.
استاندار یزد در این جلسه فعالیت شورای راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات را زمینه ای برای ایجاد هم افزایی توانمندی ها و اجرایی شدن ایده های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان دانست وبیان کرد: با توجه به ثروت غنی استان در توانمندی های علمی باید بتوانیم از ظرفیت های دانش محور، تجربی و کاربردی موجود در بهبود شرایط جامعه و افزایش رفاه مردم استفاده کنیم.
«سیدمحمد میرمحمدی» ادامه داد: هدف این است که از تمام نیروها، افکار و ظرفیت ها برای سهولت در زندگی مردم استفاده شود و با وجود نیرو های اندیشمند، پرتوان و روشنفکر در استان با بهره بردای مناسب باید مانع از دست رفتن فرصت ها شد.
عالیترین مقام اجرایی استان خاطرنشان کرد: توانمندسازی سهم استان یزد از اقتصاد مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات( ICT ) با توجه به زیرساخت های موجود می تواند به رشد درآمدی بالا و اثر گذاری مؤثر بر رفاه، اشتغال و سرعت بخشی به فعالیت ها منجر شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت های موجود در دانش مبتنی بر فناوری و نوآوری بیان کرد: استان یزد در زمینه اشتراک و پردازش دانش، چابکی کسب و کار، بهره مندی بیشتر از قابلیت های متعدد ارتباطی، علمی و زیرساختی نیازمند همگرایی منسجم و هدفمند در مسیر توسعه و کارآمدی است.
«اکرم فداکار» ادامه داد: شورای راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات استان به منظور ایجاد ساختاری برای سیاستگذاری، راهبری، تخصیص هدفمند منابع و نظارت بر روند فعالیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات ایجاد شده است.
وی افزود: در این شورا با استفاده از نظرات متخصصین، بهره مندی از تجارب ارزشمند و توانمندی های موجود در استان ، سیاستگذاری و راهبری جریان فناوری اطلاعات و ارتباطات از طریق ایجاد هماهنگی و همگرایی میان نهادهای مختلف اثرگذار دنبال می شود.
فداکار گفت: توسعه کسب و کار و اقتصاد مبنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان صنعت انسان محور میتواند اثرات بالایی در خلق ثروت برای استان به همراه داشته باشد و باید بتوانیم توانمندیها را به این سمت هدایت کنیم.