پرش به محتوای اصلی

حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان در برنامه گفتگوی زنده ویژه خبری مرکز گیلان

حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان در برنامه گفتگوی زنده ویژه خبری مرکز گیلان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با حضور در برنامه گفتگوی زنده ویژه خبری مرکز گیلان به مناسبت روز جهانی ارتباطات به تشریح برنامه های وزارت متبوع در خصوص غنی سازی محتوی فضای مجازی پرداخت .
مهندس رضایتی استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان برای توسعه در حوزه فناوری های نوین و تولید محتوی را از برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برشمرد و خواستار دستگاه های مسول در حوزه فرهنگی برای فرهنگ سازی در فضای مجازی شد .
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان تقویت ارزش های متعالی و تولید محتوی غنی و فاخر راعاملی مهم برای هدایت درست کاربران در فضای مجازی دانست و با حمایت از فعالان این حوزه به سمت ایجاد شبکه های اجتماعی بومی حرکت کنیم و همه آنچه که در داخل کشور به عنوان تولید محتواست باید در داخل کشور میزبانی آن را به عهده بگیریم .
وی با اشاره به اقدامات به عمل آمده در خصوص افزایش پهنای باند داخلی کشور که از زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات است افزود : پهنای باند از 624 گیگابیت بر ثانیه  اکنون به 4 هزار گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته و در طرح های بعدی نیز در حال گسترش است.
مهندس رضایتی  با اشاره به اقتصاد مقاومتی  گفت: باید دانشگاهها و مراکز پژوهشی به زنجیره ایده تا تولید توجه جدی کنند و با جذب سرمایه در این بخش شاهد شکل گیری تولید بومی باشیم و با عقد دو تفاهم نامه با حمایت استانداری گیلان انشا. شاهد رشد در حوزه فناوری و توسعه اشتغال مستقیم و اشتغال جانبی در استان باشیم
۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶
تعداد بازدید: ۶۳۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید