با آماده باش کامل کارگروه مدیریت بحران ICT خوزستان شبکه ارتباطی ،مخابراتی استان بصورت عادی در حال سرویس دهی می باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان، در پی وقوع باران شدید و سیلاب در استان خوزستان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از آمادگی صد در صدی و بسیج همه امکانات با هماهنگی ها و تمهیدات لازم برای هر گونه اتفاق و احتمال اندیشیده شده و در حال حاضر با تلاش تیم های فنی ، مشکل ارتباطی در سطح استان پس از بارش های دو شب گذشته رفع شده است . مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس کاگروه ارتباطات و فناوری مدیریت بحران خوزستان گفت : کارگروه ارتباطات و فناوری با هماهنگی سایر ادارات تابعه و همکاری سایر دستگاه های اجرایی مسئو ل همزمان با اعلام وقوع سیلاب در بعضی از شهر های استان خوزستان و طغیان رود خانه های دز ، کرخه ، کارون ، و شاوور ، با استفاده از امکانات و تجهیزات موجود در شهرستانها از هر گونه اختلال جلوگیری و پیش بینی ها و اقدامات و تمهیدات لازم را به عمل آوردند .
وی افزود: به دلیل بارندگی شدید و بالا آمدن آب رود خانه ها و آب گرفتگی در بعضی از مناطق روستایی و قطع شبکه برق و تاسیسات مربوطه تعدادی از ایستگاهای BTS شهرستانها و روستاها از سرویس خارج ، که با همکاری بسیار خوب و به موقع اپراتور ها نسبت به برقراری ارتباط و رفع خرابی اقدام لازم به عمل آورده شد .
رییس کارگروه مدیریت بحران ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان در ادامه افزود جلسات مستمر ستاد مدیریت بحران استانی که به ریاست استاندار تا ساعات اولیه بامداد جمعه ادامه داشت گفت : هم اکنون همه چیز تحت کنترل است و اعضا کاگروه ارتباطات در تمامی ادارات تابعه و با همکاری سایر دستگاهای مسئول در حال آمادگی کامل به سر میبرند . و همچنین در خصوص خسارات وارده گفت : که تعدادی از مراکز مخابراتی و ایستگاههای BTS روستایی و تاسیسات مربوطه به دلیل بارندگی و طوفان دچار آسیب شده که در حال بر آورد خسارات می باشیم .