چهاردهمین جلسه شورای مشاورین دولت در امور زنان و خانواده به میزبانی امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور دکتر واعظی برگزار شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این نشست شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهور با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر اظهار داشت: این انقلاب پیروزی گل در برابر گلوله بود که با زعامت امام راحل (ره) به نتیجه رسید.
وی با اشاره به نقش زنان در ایام انقلاب و پس از آن خاطر نشان کرد: امیدوارم بانوان در شرایط پسا برجام به شرایط شایسته خود دست یابند.
دکتر مولاوردی ابراز امیدواری کرد: با جلب مشارکت نیمی از سرمایه اجتماعی کشور در جهت توسعه متوازن جامعه و تحقق سیاست های کلی نظام به ویژه سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی گام برداشت.