پرش به محتوای اصلی

در سفر رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات به مشهد اعلام شد؛

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای راه‌اندازی مراکز رشد و توسعه اقتصاد دیجیتال در ۱۰ استان کشور

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای راه‌اندازی مراکز رشد و توسعه اقتصاد دیجیتال در ۱۰ استان کشور
رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در بازدید از پارک فناوری اطلاعات مشهد، از آماده شدن طرح جامع این پارک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوی اطلاعات خراسان رضوی، مصطفی مافی رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در سفر به مشهد مقدس، ضمن بازدید از مجموعه های مختلف زیر مجموعه پارک اقتصاد دیجیتال استان با اشاره به اینکه امروز دستاوردهای کشور در حوزه‌هایی مانند پرتاب ماهواره، فناوری‌های دفاعی، نانو، پزشکی و زیست‌ فناوری نشان دهنده آن است که تولیدات علمی دانشگاه‌ها وارد عرصه فناوری شده‌اند، گفت: برای اینکه یک دستاورد علمی بتواند در صنعت نیز مورد استفاده قرار گیرد، باید به محصول یا خدمتی تبدیل شود که دارای متقاضی باشد، پارک‌های فناوری اطلاعات با همین هدف ایجاد شده اند تا دانش تولید شده در دانشگاه‌ را به محصولی قابل فروش تبدیل نموده و زمینه تجاری‌سازی آن را فراهم سازند.

مافی در تشریح ظرفیت‌های زیرساختی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: این پارک هم‌اکنون در سه نقطه جغرافیایی کشور حضور فیزیکی دارد که یکی از آنها سایت استان خراسان رضوی و مشهد الرضا است.

وی افزود: یک زمین ۱۰ هکتاری در منطقه شهید فکوری مشهد در اختیار پارک فاوا قرار دارد که مطالعات و طرح جامع آن به پایان رسیده و برنامه‌ریزی شده تا نخستین پردیس تولید محتوا در کشور در این محل ایجاد شود.

رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در ادامه از برگزاری آیین رونمایی از پروژه پردیس تولید محتوا در مشهد مقدس خبر داد و گفت: با برنامه ریزی های انجام گرفته، این مهم در شهریورماه امسال برگزار خواهد شد و تلاش داریم با توجه به موقعیت خاص شهر مشهد، برگزاری این رویداد به گونه ای انجام گیرد تا در شأن استان خراسان رضوی باشد.

در ابتدای این جلسه علی دلگیر مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی، گزارشی از پیشرفت پروژه پارک فاوا ارائه کرد.

همچنین جواد خدایی مشاور استاندار و مسئول پروژه های کلان استان، آمادگی کامل مجموعه استانداری خراسان رضوی برای هر گونه حمایت از پیشرفت پروژه ها و طرح های فناورانه را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش در این جلسه، شرکت های پیمانکار پروژه، توضیحاتی درخصوص فازهای مختلف ایجاد پارک فاوا را ارائه داده و مدل‌های اجرایی خود را ارائه کردند.


۲۴ اَمرداد ۱۴۰۵ ۱۰:۱۷
تعداد بازدید: ۵۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید