پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات استان اردبیل خبر داد:

تجهیز ۱۶ مدرسه و توسعه شبکه ارتباطی عشایری اردبیل

تجهیز ۱۶ مدرسه و توسعه شبکه ارتباطی عشایری اردبیل
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اردبیل از بهره‌برداری ۹ سایت موبایل، تجهیز ۱۶ مدرسه عشایری به نمایشگرهای نوین و پایش شبکه ارتباطی برای رفع محرومیت دیجیتال عشایر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، قادر سیمزن، سرپرست اداره‌کل ارتباطات استان اردبیل در دیدار با علی پیرجاهد، مدیرکل امور عشایر این استان، با اشاره به اجرای طرح توسعه روستایی (USO)، گفت: پایش ارتباطی بیله‌سوار آغاز شده و پیگیر رفع مشکل ۲۱ روستا هستیم و ۱۲ روستای دیگر نیز در مرحله ابلاغ به پیمانکار مرتبط است.
سیمزن از راه‌اندازی ۹ آنتن جدید در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: با وجود افزایش هزینه احداث از ۶۰ به ۱۵۰ میلیارد ریال و انتظار پیمانکاران برای ابلاغ قیمت‌های جدید، مسیر توسعه متوقف نیست.
سرپرست اداره‌کل فاوای استان اردبیل با اشاره به مبنا بودن آمار سال ۹۵ در مرکز، بر تداوم حضور میدانی همکاران برای پایش و حل مشکلات آنتن‌دهی در مناطق عشایری استان تاکید کرد.
وی با اشاره به تامین ۱۶ تلویزیون ۶۵ اینچ برای هوشمندسازی مدارس عشایری تصریح کرد: فراتر از تعهدات و با تمام توان در خدمت این جامعه مولد هستیم.
علی پیرجاهد، مدیرکل امور عشایر اردبیل، در این دیدار، بر رفع مشکل آنتن‌دهی مناطق خروسلو تا آج‌اشمه و تامین اینترنت پرسرعت ایرانسل در قشلاقات بیله‌سوار برای تسهیل تحصیل دانش‌آموزان تاکید کرد. 
۴ اَمرداد ۱۴۰۵ ۰۹:۵۲
تعداد بازدید: ۷۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید