پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات استان مازندران:

مشترکین اینترنت آسیاتک در مازندران به شرکت مخابرات منتقل شدند

مشترکین اینترنت آسیاتک در مازندران به شرکت مخابرات منتقل شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران از انتقال 98 درصد مشترکین شرکت آسیاتک به شرکت مخابرات ایران در این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات استان مازندران در گفت گویی رادیویی با اشاره به اقدامات انجام شده این اداره کل در زمان جنگ تحمیلی، به تشکیل ۲۴ تیم واکنش سریع رای رفع فوری خرابی‌ها و مشکلات ارتباطی اشاره کرد و گفت: در این ایام با دستور ویژه وزیر ارتباطات و انجام طرح افزایش پهنای باند و ظرفیت انتقال استان از طریق استان‌های همجوار، بار ترافیکی سنگین ناشی از حضور بیش از ۱۹ میلیون مسافر، به‌صورت هوشمندانه در زیرساخت‌های ارتباطی استان توزیع شد تا از اختلال در خدمات‌رسانی این حوزه جلوگیری شود.
 تداوم خدمات دولت الکترونیک در سایه جنگ
دبیر کارگروه توسعه دولت الکترونیک مازندران، ضمن تشریح وضعیت خدمات دیجیتال، گفت: علی‌رغم وجود قطعی‌های اینترنت بین الملل در ایام جنگ تحمیلی سوم، با برنامه‌ریزی دقیق صورت گرفته توسط مجموعه ستاد وزارت ارتباطات و همچنین همکاری سازمان‌های تابعه، کلیه خدمات ضروری مردم در حوزه هایی مانند آموزش، سلامت، اداری، مالی و بانکی بدون وقفه و اختلال به مردم ارائه شد.
پاسخگویی دیجیتال به منظور جلوگیری از تردد غیر ضرور مردم به مرکز استان
رئیس شورای راهبری مدیران حوزه ارتباطات، در توضیح نحوه ارائه خدمات به مسافران و مردم در طی جنگ اخیر، خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از تردد غیرضروری مردم و مسافران به مرکز استان، ادمین حوزه ICT در فضای مجازی فعال‌سازی شد و طی اطلاع رسانی صورت گرفته به مردم مقرر شد تا علاه بر امکان ارتباطات با سرشماره ۱۹۵ ، بتوانند با ارسال پیام در فضای مجازی و یا تماس با شماره های مستقیم همکاران روابط عمومی و بازرسی اداره کل، مشکلات، درخواست‌ها و مطالبات خود را مطرح و پیگیری نمایند.
 وضعیت مشترکان آسیاتک؛ ۹۸ درصد منتقل شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، با پاسخ به سوالی درباره وضعیت مشترکان پس از اتمام قرارداد مخابرات با آسیاتک، گفت: طبق اعلام مخابرات مازندران، کلیه مشترکین می‌توانند برای تداوم بهره‌مندی از اینترنت، به مراکز مخابراتی محل سکونت مراجعه کنند.
وی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی همکاران در مخابرات منطقه مازندران، اعلام کرد: بیش از ۹۸ درصد از مسائل انتقال مشترکین به بستر مخابرات مرتفع شده است و برای ۲ درصد باقی‌مانده که عمدتاً پس از تاریخ انتقال، سرویس‌های بلندمدت خریداری کرده‌اند با اتخاذ تدابیر ویژه‌ای مقرر شد تا در ابتدا یک ماه سرویس رایگان (SLA) برای این مشترکان فعال، و پس از بروزرسانی اطلاعات در سامانه مخابرات، سرویس‌ مدنظر خریداری شده قبلی، مستقیماً در پنل جدید شرکت مخابرات برای آنها فعال شود.
 

 

۹ خرداد ۱۴۰۵ ۰۹:۴۳
تعداد بازدید: ۷۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید