پرش به محتوای اصلی

توسط سرپرست اداره‌کل ارتباطات استان اردبیل انجام شد؛

بازدید از پروژه‌های ارتباطی و هوشمندسازی شهری در مشگین‌شهر

بازدید از پروژه‌های ارتباطی و هوشمندسازی شهری در مشگین‌شهر
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با حضور در مشگین‌شهر، روند توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، خدمات پستی و طرح‌های هوشمندسازی شهری را بررسی کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، قادر سیم زن، سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، در این بازدید که به‌ صورت میدانی انجام شد، وضعیت نحوه ارائه خدمات پستی، عملکرد واحدهای مختلف و میزان آمادگی برای تداوم خدمت‌رسانی را مورد ارزیابی قرار داد و بر ضرورت استمرار ارائه خدمات پایدار به شهروندان تأکید کرد.
وی در نشستی نیز که با مجموعه مدیریت شهری داشت، با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت توسعه ارتباطات در مشگین‌شهر بیان داشت: اتصال مدارس به شبکه فیبرنوری، ارتقای سایت‌های ارتباطی شهری و روستایی و برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها (FTTx) از مهم‌ترین محورهای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در این شهرستان است.
سرپرست اداره‌کل فاوای استان اردبیل در دیدار با شهردار مشگین شهر از آمادگی برای همکاری در پیشبرد طرح‌های هوشمندسازی و بهره‌گیری از توان شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات خبر داد.
سیم زن، با بررسی وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی شهرستان، نقش توسعه شبکه فیبرنوری را در ارتقای کیفیت دسترسی دیجیتال و افزایش ظرفیت خدمات آنلاین تشریح کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که حمایت‌های تخصصی و فناورانه برای شرکت‌های فعال حوزه ICT قابل ارائه باشد تا شرایط برای گسترش خدمات دیجیتال در مشگین‌شهر نیز فراهم شود.
۲۸ فروردین ۱۴۰۵ ۱۰:۱۹
تعداد بازدید: ۲۰۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید