پرش به محتوای اصلی

در ایام جنگ رمضان انجام شد؛

تداوم ارائه خدمات ارتباطی با انجام 2000 مورد رفع خرابی در استان کردستان

تداوم ارائه خدمات ارتباطی با انجام 2000 مورد رفع خرابی در استان کردستان
جلسه شورای راهبری و مدیریت بحران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان با هدف بررسی اقدامات بعمل آمده در ایام جنگ تحمیلی سوم و برنامه‌های آتی دستگاه‌های تابعه و اپراتورهای ثابت و سیار استان در راستای رفع آسیب‌ها و همچنین احصا میزان خسارات وارده در این بخش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، آرام حیدری ،مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در این جلسه با ارائه گزارش اقدامات در ایام جنگ رمضان در حوزه‌ زیرساخت‌های ارتباطی، مخابرات، اپراتورهای ثابت و سیار، اظهار کرد: پایداری ارتباطات استان با مجاهدت همه تیم‌های نگهداری و عملیاتی و با انجام بیش از 2000 مورد رفع خرابی و تداوم خدمات پستی به شهروندان با توزیع بیش از 220 هزار مرسوله در سطح استان انجام شد.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا در اردیبهشت سال 1405 بر اهمیت آمادگی اپراتورهای ارتباطی ثابت و سیار استان برای ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی استان تاکید کرد.

براساس این گزارش: این جلسه با حضور مدیرکل پست استان، مدیر امور شعب پست بانک استان، مدیر ارتباطات زیرساخت استان ، مدیر ارتباطات سیار (همراه اول) استان، نماینده اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه غرب، نماینده مدیریت مخابرات منطقه کردستان و مسئولین ذی ربط استانی در محل سالن جلسات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان برگزار شد.

۲۹ فروردین ۱۴۰۵ ۱۳:۱۲
تعداد بازدید: ۶۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید