با تلاش تیم های فنی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، پایداری ارتباطات این استان در روزهای آغازین سال جدید و در شرایط خاص و بحرانی کشور حفظ شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان؛ سید حامد قدس علوی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان از تشکیل کارگروه اضطراری مدیریت بحران، در استان خبر داد و گفت: در نتیجه، به کارگیری تیمهای فنی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با حداکثر منابع فنی، انسانی و تجهیزاتی در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: این تیم ها با توجه به پیشبینی افزایش ترافیک شبکه در مسیرهای اصلی سفرهای نوروزی (از جمله مسیرهای گرگان به تهران و مشهد)، اقدامات پیشگیرانه و اصلاحی را بهصورت گام به گام و با نظارت مستمر اجرا کردند.
رئیس کمیته سایبری مدیریت بحران استان با اشاره به برخی اقدامات گفت: توسعه پهنای باند داخلی با تخصیص منابع به مناطق پرترافیک و افزایش ظرفیت ارتباطی در سطح استان، استقرار تیمهای فنی واکنش سریع در مناطق گردشگری با تجهیزات پرتابل و امکانات ارتباطی مجزا برای پاسخ فوری به هرگونه اختلال، راهاندازی دیزل ژنراتورهای اضطراری پشتیبان در مراکز مهم مخابراتی و نصب باتریهای پشتیبان برای جلوگیری از خاموشی تجهیزات حیاتی شبکه بخشی از اقدامات پیشگیری از وقوع بحران در استان بود.
وی اظهار داشت: آمادهسازی سایتهای پرتابل در نقاط پرترافیک و مسیرهای اصلی سفرهای نوروزی، که در صورت نیاز، در کمتر از ۳۰ دقیقه فعال و به شبکه متصل میشوند و اجرای پشتیبانی ۲۴ ساعته در تمامی واحدهای فنی و پشتیبانی، همراه با تأمین مستمر نقدینگی خودپردازهای پستبانک در تمامی نقاط استان با همکاری بانکها و شرکتهای فناوری ارتباطی از سایر این اقدامات بوده است.