پرش به محتوای اصلی

اقدامات فنی برای بهبود وضعیت ارتباطی بازار تبریز در حال انجام است

اقدامات فنی برای بهبود وضعیت ارتباطی بازار تبریز در حال انجام است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی در نشست بررسی مشکلات بازار تبریز که با حضور استاندار برگزار شد، از اجرای اقدامات فنی و تخصصی برای شناسایی و رفع مسائل ارتباطی این مجموعه تاریخی خبر داد.
به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، مجتبی امانی با اشاره به انجام تست‌ها و بررسی‌های تخصصی اظهار کرد: ضعف‌های ارتباطی محدوده بازار به‌صورت دقیق شناسایی شده و بخشی از اقدامات اصلاحی نیز عملیاتی شده است؛ از جمله نصب سکتور در پشت‌بام بازار شمس و نصب تقویت‌کننده در پشت بازار امیر که نقش مؤثری در بهبود پوشش شبکه داشته است.
وی با اشاره به نتایج تست‌های فنی انجام‌شده، افزود: یکی از عوامل اصلی اختلال در شبکه، نصب تکرارکننده‌های غیرمجاز توسط برخی کاربران بوده که موجب بروز اختلالات گسترده شده است، تاکنون چهار مورد از این تجهیزات شناسایی و جمع‌آوری شده و ضروری است سایر موارد نیز با همکاری اتاق اصناف در اسرع وقت جمع‌آوری شود.
امانی توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبرنوری را از دیگر اقدامات اساسی در بازار تاریخی تبریز عنوان کرد و گفت: در محدوده بازار مشروطه، بازار امیر و راسته‌های قدیم و جدید، بیش از یک‌هزار و ۱۹۵ مورد دسترسی نهایی فیبرنوری (دراپ‌کشی از شبکه اصلی) اجرا شده و تاکنون ۲۰۶ سرویس نیز واگذار شده است.
وی با تأکید بر تداوم اقدامات تا دستیابی به وضعیت مطلوب تصریح کرد: در برخی نقاط، بازطراحی سایت‌های ارتباطی انجام شده و تمرکز فعلی بر بهینه‌سازی و تقویت سایت‌ها، به‌ویژه سایت‌های نسل سوم (3G) است.
مدیرکل ارتباطات همچنین به ضرورت فعال‌سازی قابلیت VoLTE در گوشی‌های تلفن همراه اشاره کرد و افزود: برای بهره‌مندی از خدمات صوت و پیامک به عنوان مطالبه اصلی بازاریان آموزش لازم برای فعال کردن این قابلیت از طریق اتاق اصناف در اختیار کسبه بازار قرار خواهد گرفت.
در ادامه، استاندار آذربایجان شرقی با حضور میدانی در بازار تاریخی تبریز با همراهی مدیران‌کل دستگاه‌های اجرایی، به‌صورت مستقیم با بازاریان و فعالان صنفی دیدار و گفت‌وگو کرد و مسائل و مطالبات آنان را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
سرمست در نشست جمع‌بندی پس از این بازدید، با ابراز رضایت از اقدامات انجام‌شده در حوزه ارتباطات بازار تبریز اظهار کرد: رفع مشکل ارتباطی بازار تبریز از اولویت‌های جدی استان است و مصمم هستیم این موضوع در مهلت مقرر به نتیجه مطلوب برسد.
۱۹ بهمن ۱۴۰۴ ۱۰:۰۷
تعداد بازدید: ۷۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید