پرش به محتوای اصلی

با راه‌اندازی سایت جدید ایرانسل؛

بیش از 800 نفر از ساکنین بخش مرکزی سیب و سوران در سیستان و بلوچستان به اینترنت پرسرعت متصل شدند

بیش از 800 نفر از ساکنین بخش مرکزی سیب و سوران در سیستان و بلوچستان به اینترنت پرسرعت متصل شدند
با بهره‌برداری از سایت جدید ایرانسل در روستای چاه حبیب از توابع بخش مرکزی سیب و سوران، 200 خانوار از ساکنان این منطقه برای نخستین‌بار به اینترنت پرسرعت و خدمات پایدار تلفن همراه دسترسی پیدا کردند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان، پروژه ی احداث سایت جدید ایرانسل روستای چاه حبیب از توابع بخش مرکزی شهرستان سیب و سوران با اعتبار ۶۱ میلیارد ریال و با هدف تقویت پوشش شبکه اجرا شد.
حسن میری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، این اقدام را بخشی از برنامه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در مناطق کم‌برخوردار دانست و گفت: با راه‌اندازی این سایت، 200 خانوار با جمعیتی بالغ بر 800 نفر از اهالی روستاهای چاه حبیب، دولت آباد (چاه فولاد) و شمس آباد به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

۶ بهمن ۱۴۰۴ ۱۳:۰۶
تعداد بازدید: ۱۱۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید