پرش به محتوای اصلی

در جلسه کنترل پروژه فیبر نوری استان لرستان عنوان شد؛

انجام حدود ۶۰۰ کیلومتر عملیات حفاری و شوتینگ در استان لرستان

انجام حدود ۶۰۰ کیلومتر عملیات حفاری و شوتینگ در استان لرستان
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان با اشاره به برنامه ایجاد هزار کیلومتر فیبرنوری در این استان، از حفاری و شوتینگ حدود 600 کیلومتر در استان لرستان تاکنون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، شهاب حیدری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، در جلسه کنترل پروژه ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها، اعلام کرد: با اجرای این طرح در لرستان، قریب به ۱۰۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری شهری ایجاد خواهد شد که تا کنون حدود ۶۰۰ کیلومتر عملیات حفاری و شوتینگ انجام شده است.
حیدری تصریح کرد: در این طرح، ۹ شهرستان استان به اپراتور آسیاتک و ۲۴ شهر دیگر به شرکت مخابرات واگذار شده است.
وی افزود: در شهر خرم‌آباد، اپراتور آسیاتک طبق برنامه‌ریزی‌ها موظف به توسعه بیش از ۳۰۰ کیلومتر فیبر شهری است که تاکنون نزدیک به ۵۰ درصد آن به انجام رسیده است.

۲ دی ۱۴۰۴ ۰۹:۳۸
تعداد بازدید: ۱۲۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید