پرش به محتوای اصلی

با همکاری دانشگاه ملی مهارت سمنان و مرکز آپای شاهرود:

دوره آموزشی «امنیت موبایل» ویژه مدیران فناوری اطلاعات در سمنان برگزار شد

دوره آموزشی «امنیت موبایل» ویژه مدیران فناوری اطلاعات در سمنان برگزار شد
دوره آموزشی «امنیت موبایل» با هدف ارتقای و افزایش آگاهی‌های سایبری مدیران فناوری اطلاعات دستگاه های اجرایی و دانشگاه های استان، در دانشگاه ملی مهارت سمنان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، علیرضا نعیمی صدیق، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، با اشاره به برگزاری این دوره، به ضرورت افزایش سطح آگاهی مدیران و کارشناسان در حوزه امنیت سایبری تاکید کرد و گفت: این دوره با هدف ارتقای دانش و آگاهی علاقه‌مندان به مباحث امنیت سایبری و با همکاری دانشگاه ملی مهارت استان سمنان و مرکز آپای شاهرود، در سالن جلسات دانشگاه ملی مهارت استان سمنان برگزار شد و نزدیک به ۲۰۰ نفر از علاقه‌مندان این حوزه در آن حضور داشتند.
وی افزود: در این دوره، رضوانی، رئیس مرکز آپای شاهرود به آموزش مباحث امنیت در حوزه موبایل به‌عنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی افراد جامعه پرداخت و با ارائه راهکارهای عملی، به افزایش آگاهی کارشناسان در این زمینه کمک کرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با بیان اینکه این دوره در دو بخش مجزا و به‌صورت تئوری و عملی (آزمایشگاهی) برگزار شد، تصریح کرد: برگزاری چنین دوره‌هایی با همکاری مراکز آپای استان می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای سطح دانش و آگاهی مدیران و کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات استان ایفا کند.
۲۶ آذر ۱۴۰۴ ۱۰:۱۳
تعداد بازدید: ۱۰۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید