پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات استان کرمان:

بیش از 380 روستای بالای بیست خانوار در برنامه اتصال به اینترنت پرسرعت قرار دارند

بیش از 380 روستای بالای بیست خانوار در برنامه اتصال به اینترنت پرسرعت قرار دارند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان سفر وزیر ارتباطات را «نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های دیجیتال کرمان» دانست و گفت: این سفر با افتتاح گسترده پروژه‌های ارتباطی، فصل تازه‌ای در عدالت ارتباطی استان رقم زد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان، آزاده تاج الدینی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، در برنامه «میکروفن صبح» در رادیو کرمان به تشریح دستاوردهای سفر وزیر ارتباطات به استان پرداخت و اعلام کرد: در این سفر، مجموعه‌ای از مشکلات و نیازهای ارتباطی استان در جلسات مشترک با فرمانداران شهرستان های استان احصا، طرح و برای آن‌ها مصوبات عملیاتی اخذ شد.
تاج‌الدینی با اشاره به افتتاح ساختمان جدید ارتباطات استان کرمان و بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۶۸/۸ کیلووات به‌عنوان نخستین دستگاه اجرایی استان که به شبکه سبز پیوسته، گفت: در شورای اداری استان، ۳۴۷ پروژه ارتباطی با اعتبار بیش از ۱۹۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که تمامی این پروژه‌ها اکنون وارد مدار شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه بخش مهمی از پروژه‌های بهره برداری شده اخیر مربوط به توسعه ارتباطات روستایی است، افزود: افتتاح ۴۹۰ کیلومتر فیبرنوری روستایی در شمال و جنوب استان، راه اندازی ۵۰ ایستگاه تلفن همراه روستایی و ۱۰ مرکز تلفن همراه افتتاح پروژه‌های مهم مخابراتی شامل مرکز NOC، نوسازی شبکه دیتا و اختصاص یک سویچ NGN برای شهر کرمان، افتتاح سه پروژه پست و افتتاح باجه پست‌بانک در منطقه ارگ جدید، برخی از این پروژه ها بودند.
وی به آمار روستاهای بالای 20 خانوار استان کرمان اشاره کرد و افزود: ۲۲۷۹ روستای استان معادل ۸۶ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل‌ شده، که ۲۸۲ روستا در دولت چهاردهم از طریق طرح USO به شبکه ملی اطلاعات پیوسته‌اند، و۳۸۱ روستا باقی مانده که بیشتر در مناطق صعب‌العبور، بدون برق و فاقد مسیر دسترسی هستند در برنامه اتصال قرار دارند.
تاج‌الدینی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از روستاهای در برنامه افتتاحات روستاهای راسک و اردیگان بخش لاله زار شهرستان بردسیر، مرتفع ترین نقطه قابل سکونت ایران محل تردد کوهنوردان به ارتفاعات کوه هزار بود با احداث سایت جدید از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
مدیرکل ارتباطات استان کرمان به نگاه ویژه وزارت ارتباطات نسبت به مناطق جنوبی اشاره کرد و گفت: روستای شریف آباد جازموریان که یکی از محروم‌ترین روستاهای استان محسوب می‌شود، در این افتتاحات به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است.
وی به پروژه های همراه اول ۱۹۴ پروژه شامل احداث، ارتقا و راه‌اندازی یک سایت ۵G در شهر کرمان نیز اشاره کرد و گفت: اپراتور ایرانسل نیز ۳۷ سایت جدید و یک سایت نسل پنجم را وارد مدار کرد که با این افتتاح‌ها، مجموع سایت‌های نسل پنجم در استان به ۵۱ سایت رسیده است.
تاج الدینی تصریح کرد: در شهرهای کرمان، سیرجان، رفسنجان، اختیارآباد و کشکوئیه تکنولوژی 5G راه‌اندازی شده است، و در تست انجام‌شده روی شبکه همراه اول سرعت بیش از ۴ گیگابیت بر ثانیه ثبت شد که از رکوردهای برتر کشور به شمار می‌رود و برنامه ریزی شده که تکنولوژی 5G در نقاط اصلی استان با اولویت دانشگاه ها توسعه یابد.
وی درباره پروژه فیبرنوری نیز افزود: اپراتور های‌وب، شهر بم را به‌طور کامل تحت پوشش فیبرنوری قرار داده و پروژه‌های فیبر نوری در شهرهای کرمان و زرند نیز در حال تکمیل است.
مدیر کل ارتباطات استان کرمان پس از شنیدن نظرات مردم و پاسخ به آنان، به نقش مشارکت عمومی اشاره کرد وگفت: وظیفه وزارت ارتباطات برقراری عدالت و ایجاد توازن در دسترسی مناطق محروم و کم‌برخورداربه اینترنت است و برای توسعه سایت‌های جدید و رفع مشکلات ارتباطی، همکاری شهرداری‌ها، دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم ضروری است.‌
۱۹ آذر ۱۴۰۴ ۱۰:۴۹
تعداد بازدید: ۱۷۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید