پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان:

برای تکمیل طرح فیبر نوری گیلان به ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه نیاز است

برای تکمیل طرح فیبر نوری گیلان به ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه نیاز است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان صبح روز یکشنبه هجدهم آبان ماه در گفتگوی تلفنی برنامه صبح تازه شبکه باران در خصوص پیشرفت فیبرنوری منازل وکسب و کارهای استان گیلان توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان گیلان، فرزاد توکلی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان از پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه توسعه دسترسی فیبر نوری در استان خبر داد و گفت: این طرح در راستای اجرای تکالیف برنامه هفتم توسعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجراست که بر اساس آن باید ۸۰ درصد خانوارها و کسب‌وکارهای شهری کشور به شبکه فیبر نوری متصل شوند.
وی افزود: بر اساس هدف‌گذاری انجام‌شده، در استان گیلان باید حدود ۷۱۵ هزار خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار گیرند و تاکنون حدود ۳۰۰ هزار خانوار، یعنی نزدیک به نیمی از هدف برنامه هفتم، امکان اتصال به شبکه فیبر نوری را پیدا کرده‌اند.
مدیرکل ارتباطات گیلان با اشاره به نیاز مالی پروژه گفت: برای تحقق کامل اهداف این طرح، حدود یک همت سرمایه‌گذاری نیاز است و با توجه به پیشرفت ۵۰ درصدی فعلی، باید حدود ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر سرمایه گذاری کرد.
وی همچنین درباره پایین بودن تعداد مشترکان فعال فیبرنوری منازل وکسب و کارها بیان کرد: این طرح در مرحله تجاری‌سازی و جذب مشترک قرار دارد و طبیعی است که در مراحل ابتدایی، زمان‌بر است تا مردم ترغیب شوند از شبکه مسی به فیبر نوری مهاجرت کنند.
مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان گیلان هزینه‌های اولیه خانوارها را نیز یکی از عوامل کندی روند دانست و افزود: با توجه به اینکه برخی تجهیزات داخلی منازل باید تعویض شود، هزینه مهاجرت به شبکه فیبر نوری برای هر خانوار بیش از چهار میلیون تومان برآورد می‌شود که با توجه به شرایط اقتصادی فعلی، برای بسیاری از خانواده‌ها در اولویت نیست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در نظر دارد با ارائه مشوق‌هایی، مردم را به استفاده از فیبر نوری ترغیب کند. با این حال، آمار پایین مشترکان نشان می‌دهد این مشوق‌ها کافی نبوده و دولت باید تسهیلات و حمایت‌های بیشتری را در این زمینه فراهم کند.
۱۸ آبان ۱۴۰۴ ۱۲:۱۶
تعداد بازدید: ۲۲۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید