پرش به محتوای اصلی

روستای ده‌ویران استان کرمان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

روستای ده‌ویران استان کرمان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
با بهره‌برداری از یک سایت جدید ۲G و ۴G همراه اول، دسترسی روستای ده‌ویران در بخش ساردوییه شهرستان جیرفت،استان کرمان به شبکه ملی اطلاعات برقرار شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، آزاده تاج‌الدینی سرپرست این اداره‌کل، در خصوص این پروژه بیان کرد: راه‌اندازی این سایت با اعتبار ۶۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت ارتباطات، با هدف ارتقای عدالت ارتباطی و افزایش کیفیت دسترسی روستاییان به خدمات ارتباطی و اینترنت پرسرعت است.
وی افزود: با اجرای این پروژه ۵۵ خانوار روستای ده‌ویران این شهرستان با جمعیت بالغ بر ۱۹۱ نفر تحت پوشش خدمات ارتباطی قرار گرفتند.
سرپرست اداره‌کل ارتباطات کرمان تأکید کرد: اتصال به شبکه ملی اطلاعات می‌تواند به ارتقای سطح زندگی، تسهیل دسترسی به آموزش، خدمات آنلاین و ایجاد فرصت‌های تازه اقتصادی و کسب‌وکاری برای ساکنان منطقه کمک شایانی کند.
۲۶ شهریور ۱۴۰۴ ۰۸:۴۶
تعداد بازدید: ۲۰۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید