پرش به محتوای اصلی

هم زمان با هفته دولت و با حضور استاندار گیلان صورت گرفت؛

افتتاح ۳۱ پروژه‌ ارتباطی با سرمایه گذاری ۲۹۲۴ میلیارد ریالی در استان گیلان

افتتاح ۳۱ پروژه‌ ارتباطی با سرمایه گذاری ۲۹۲۴ میلیارد ریالی در استان گیلان
هم زمان با هفته دولت 31 پروژه ارتباطی در سطح استان گیلان با اعتباری بالغ بر 2 هزار و 924 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، در این مراسم که با حضور هادی حق شناس استاندار گیلان و جمعی از مدیران مجموعه ارتباطات استان صورت گرفت، ۳۱ پروژه ارتباطی در سطح استان با اعتباری بالغ بر ۲۹۲۴ میلیارد ریالی افتتاح و به بهره برداری رسید.
فزارد توکلی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، در این مراسم با اشاره به افتتاح و بهره برداری از پروژه های خدمات عمومی اجباری (USO) وزارت ارتباطات در هفته دولت گفت: در مجموع ۲۴ سایت دکل جدید تلفن همراه احداث شده که این پروژه ها امکان ایجاد ارتباطات پایدار برای ۲۸ روستا شامل ۴ هزار و ۲۹۵ خانوار روستایی با پوشش جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در ۱۰ شهرستان آستانه اشرفیه، تالش، رشت، رضوانشهر، رودبار، سیاهکل، شفت، صومعه سرا، لاهیجان و لنگرود را با اعتباری بالغ بر ۱۴۳۶ میلیارد ریال به ارمغان خواهد آورد.
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به اهتمام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهای استان افزود: از ابتدای دولت چهاردهم اجرای فیبر نوری به عنوان پروژه زیرساختی جهت توسعه و پایداری ارتباطات در تمامی شهرهای استان برنامه ریزی لازم برای اجرای پروژه اقدام شده و در حال حاضر سه شهر رشت با اعتباری بالغ بر ۱۲۳۱ میلیارد ریال، آستانه اشرفیه ۱۲۵ میلیارد ریال و شهر کومله با ۸۰ میلیارد ریال و محموع ۱۴۳۶ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
در این مراسم استاندار گیلان با اشاره به ضرورت توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم، آینده اقتصاد در گرو تحول دیجیتال است و هنر ما باید این باشد که با تسهیل شرایط، مردم سریع‌تر از این امکانات بهره‌مند شوند.
۸ شهریور ۱۴۰۴ ۱۴:۵۸
تعداد بازدید: ۱۲۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید