همزمان با سومین روز از هفته دولت، سه طرح مهم ارتقای تکنولوژی در حوزه ارتباطات شهرستان لاشار افتتاح شد که با اجرای آن ۶۱۹ خانوار معادل ۲۲۸۴ نفر از نعمت اینترنت پرسرعت برخوردار شدند.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، سه طرح ارتباطی با اعتباری بالغ بر ۹۳ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید و در مجموع پنج روستای شهرستان لاشار را تحت پوشش قرار داد.
حسن میری مدیرکل ارتباطات و فناوری ازتباطات استان در خلال این مراسم گفت: به نمایندگی از این پروژهها، سایت ارتباطی روستای اللهآباد از توابع بخش مرکزی لاشار افتتاح شد که با راهاندازی آن، ۱۸۰ خانوار شامل ۶۹۴ نفر به شبکه ارتباطی و اینترنت پرسرعت متصل شدند.
وی افزود: بر اساس آمار موجود، شهرستان لاشار دارای ۵۶ روستای بالای ۲۰ خانوار است که از این تعداد، ۵۱ روستا (۹۱ درصد) تحت پوشش مکالمه و ۴۹ روستا (۸۷ درصد) تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار دارند.