مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان گیلان از بهره برداری از دو پروژه ارتباطی تا پایان سال جاری در این استان، خبر داد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان گیلان، سعید زاهدی مدیر این اداره کل، از بهره برداری از اجرای دو پروژه ارتباطی در شهرستان شفت این استان از محل منابع خدمات عمومی اجباری (USO) وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات با اعتباری بالغ بر ۱۲۴ میلیارد ریال خبر داد.
وی افزود: یک سایت دکل جدید ارتباطی در روستای شالده توسط اپراتور همراه اول و همچنین یک سایت دکل ارتباطی در روستاهای سله مرز و درودخان از اپراتور ایرانسل در شهرستان شفت به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.
مدیرکل ارتباطات گیلان خاطرنشان کرد: پیش از این روستای مژدهه این شهرستان با ۱۵۰ خانوار و پوشش جمعیتی بیش از ۴۴۰ نفر و با اعتباری بالغ بر ۶۲ میلیارد ریال در دولت چهاردهم به اینترنت پرسرعت متصل شده بودند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، با اشاره به اهمیت خدمت رسانی به روستاهای کمتر برخوردار این شهرستان، افزود: با اجرای این پروژه ها بیش از ۷۰۰ خانوار با پوشش جمعیتی دو هزار و 88 نفر از موهبت اینترنت پرسرعت بهره مند خواهند شد.